Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Αναμένεται για τις υπογραφές ο Μπερέτα

http://www.contra.gr/images/m/beretta_paok_080610_m.jpgΤην Παρασκευή ή το Σάββατο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές ο Μάριο Μπερέτα. Για τις εξελίξεις στο θέμα του νέου Ιταλού προπονητή και τα τρέχοντα μεταγραφικά ζητήματα ενημέρωσε τους εκπροσώπους των συνδέσμων ο Θόδωρος Ζαγοράκης.Με τον Ιταλό τεχνικό υπάρχει συμφωνία σε όλα, αλλά ο ίδιος ζήτησε μια-δυο μέρες προθεσμία από τον Ζήση Βρύζα, καθώς, όπως του είπε, θέλει πριν υπογράψει στον ΠΑΟΚ, να λύσει κάποιες οικονομικές διαφορές που έχει με την Τορίνο, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι αποδοχές του θα είναι γύρω στις 400.000 ευρώ και θα υπογράψει, εκτός απρόοπτου, διετές συμβόλαιο. Αυτή είναι η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και μόνο εάν ο Μπερέτα για δικούς του λόγους υπαναχωρήσει την τελευταία στιγμή μπορεί να "χαλάσει" και να στραφεί ο δικέφαλος του βορρά σε άλλο συμπατριώτη του προπονητή.

Πάντως στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν από ιταλικά δημοσιεύματα που λένε ότι ο Μπερέτα παραμένει στη λίστα της Τσεζένα, η οποία επίσης ψάχνει για προπονητή.

Για τις εξελίξεις στο θέμα του νέου Ιταλού προπονητή και τα τρέχοντα μεταγραφικά ζητήματα ενημέρωσε τους εκπροσώπους των συνδέσμων ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας, σε συνάντηση που είχαν μαζί τους το απόγευμα της Τρίτης στη Τούμπα.

- Με την συμπλήρωση οκτώ ημερών πουλήθηκαν ήδη 1.697 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν και η ροή της διάθεσής του συνεχίζεται με ικανοποιητικό ρυθμό. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι "λόγω εργασιών στο γήπεδο της Τούμπας, τα εκδοτήρια για την πώληση εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουνίου 2010. Η πώληση εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί κανονικά από τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010".

Δεν υπάρχουν σχόλια: