Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Πρόταση ΠΑΟ σε Γκαλάς

http://www.sport24.gr/ast/cov/Wi/William_2010_5_9_15_49_38_b.jpgΜεταγραφικό στόχο των "πρασίνων" αποτελεί ο Γουίλιαμ Γκαλάς της Άρσεναλ, όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Γαλλία.Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα "Radio Monte Carlo" ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον 33χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την αγγλική ομάδα.

Τo δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γκαλάς έχει δεχτεί πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ το γαλλικό μέσο προβάλλει την παρουσία του Σισέ στον Παναθηναϊκό ως έξτρα κίνητρο για αυτόν ώστε να έρθει στην Ελλάδα.

Αυτόν τον καιρό ο Γκαλάς είναι μαζί με τον Σισέ στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας, που πρόκειται να πάρει μέρος στο Μουντιάλ και αν πράγματι οι "πράσινοι" έχουν σκοπό να ασχοληθούν σοβαρά μαζί του, τότε πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσουν τον Σισέ για να τον "ψήσει" ώστε να αποδεχθεί την πρότασή τους. Άλλωστε η προοπτική του να παίξουν μαζί την επόμενη χρονιά μπορεί από μόνη της να αποδειχθεί δελεαστική.

Το συμβόλαιο του Γκαλάς με την Άρσεναλ λήγει στις 30 Ιουνίου και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους "κανονιέρηδες", αφού πρόσφατα απέρριψε πρόταση που του έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ να ανανεώσει για ένα χρόνο ακόμα τη μεταξύ τους συνεργασία.

Το όλο θέμα, έτσι όπως προέκυψε, έχει αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι το "Radio Monte Carlo" θεωρείται αρκετά αξιόπιστο μέσο. Άλλωστε ήταν αυτό που είχε αποκαλύψει την πρόταση που είχε κάνει πέρυσι ο Παναθηναϊκός στον Τζιμπρίλ Σισέ, η οποία και τότε φαινόταν δύσκολο να την πιστέψει κανείς, ωστόσο αποδείχθηκε πως ήταν αληθής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: