Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Φιλική τριάρα της Πορτογαλίας στη Μοζαμβίκη

http://www.contra.gr/images/m/portugal_mozambique_080610_m.jpgΗ πρόβα τζενεράλε της Πορτογαλίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου μπορεί να κριθεί επιτυχημένη... κατά το ήμισυ. Το συγκρότημα του Κάρλος Κεϊρόζ επικράτησε 3-0 πετυχαίνοντας όλα του τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κράτησε στον πάγκο τόσο τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και τον Πέπε η επιστροφή του οποίου στην αγωνιστική δράση (παραμένει χωρίς αγώνα από τον περασμένο Οκτώβριο) πήρε παράταση.

Η Πορτογαλία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ αλλά απειλητικοί έγιναν σε αρκετές περιπτώσεις και οι Αφρικανοί που είχαν στη σύνθεσή τους τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ του Παναθηναϊκού. Το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως σκορ.

Τελικά, αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ήταν ο Ντάνι στο 52ο λεπτό, αξιοποιώντας την έξοχη κάθετη πάσα του Ντέκο. Τα άλλα δύο γκολ των Πορτογάλων ήταν υπόθεση του Ούγκο Αλμέιδα ο οποίος πέρασε στο ματς ως αλλαγή και σκόραρε στο 75ο και στο 83ο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: