Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Δεν παίζει με Δανία ο Ρόμπεν


Ρόμπεν και Φαν Πέρσι πανηγυρίζουν Την είδηση ότι ο Αριεν Ρόμπεν δεν θα προλάβει τελικά να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα της Ολλανδίας στο Μουντιάλ, με αντίπαλο τη Δανία, έδωσε ο προπονητής των «οράνιε» Μπερτ φαν Μάρβαϊκ. Ως γνωστόν, ο άσος της Μπάγερν τραυματίστηκε στο φιλικό των Ολλανδών με την Ουγγαρία.

Αυτή τη στιγμή, ο παίκτης συνεχίζει την προσπάθεια για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο μηρό, κάνοντας εντατικές φυσικοθεραπείες. «Ο Αριεν δεν θα παίξει κόντρα στους Δανούς. Ούτως ή άλλως, κατάφερνε με δυσκολία να παίζει μετά την ήττα της Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και δε θέλω να πάρω κανένα ρίσκο», εξήγησε ο φαν Μάρβαϊκ.

«Πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και είναι απίθανο να επιστρέψει σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς τόσο γρήγορα. Θα ταξιδέψει στη Νότια Αφρική τις επόμενες ημέρες και θα ξέρω πολύ σύντομα πότε θα είναι έτοιμος. Στόχος μας είναι να προλάβει να αγωνιστεί στο Μουντιάλ. Δε θέλω όμως να αναφερθώ σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Πρέπει να δείξουμε υπομονή, γιατί αυτή τη στιγμή, αυτό που προέχει είναι η υγεία του», κατέληξε ο Ολλανδός προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: