Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Μπέος: "Μας διώχνουν από την έδρα μας"

http://1.1.1.3/bmi/www.sport24.gr/ast/cov/mp/mpeos_2009_12_14_17_25_3_b.jpgΆλυτο παραμένει το πρόβλημα του Ολυμπιακού Βόλου αναφορικά με το γήπεδο. Η κόντρα του Αχιλλέα Μπέου με την δημοτική αρχή συνεχίζεται αφού οι "ερυθρόλευκοι" αναγκάστηκαν να δηλώσουν ως έδρες το γήπεδο της Λειβαδιάς και το "Κλεάνθης Βικελίδης" ώστε να μπορέσει ο Ολυμπιακός Βόλου να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα."Βλέπουμε ότι οι τοπικοί φορείς δεν μας θέλουν στην πόλη μας", τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα.

"Στη συζήτηση που έγινε στο Δήμο Βόλου, πριν από αρκετούς μήνες η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε ότι θα πράξει κάποια πράγματα αλλά ακόμη δεν έχουμε δει κάτι μέχρι σήμερα. Σε περίπτωση που η ομάδα αναγκαστεί να παίξει εκτός Μαγνησίας θα επιστρέψουμε πίσω τα χρήματα από τα εισιτήρια διαρκείας που θα έχουν ως τότε διατεθεί.

Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε την απόφαση των μετόχων να παραχωρήσουν την ομάδα και εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πάρθηκε αυτή η απόφαση τόνισε: "Η πόλη δεν είναι δίπλα στην ομάδα και πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει με μένα προσωπικά και με τους μετόχους που έχω στο πλευρό μου, γιατί χαλάσαμε τα σχέδια κάποιων. Κάποιοι είχαν τον Ολυμπιακό μέσα στη λάσπη για να τον χρησιμοποιούν ως μαγαζάκι τους".

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να επιτεθεί κατά της δημοτικής αρχής, λέγοντας: "Υπήρχε ένα δημοτικό συμβούλιο το οποίο θα βγει και θα πει πως πήραμε την απόφαση πως θα κάνουμε τα έργα. Εγώ σας λέω πως ακόμα και τον Σεπτέμβρη να είναι έτοιμο το ΕΑΚ, εγώ θα βγάλω από την τσέπη μου όσα ξόδεψαν να τους τα δώσω. Σας λέω όμως πως δεν θα γίνει τίποτα".

Πρόσθεσε, εξάλλου, ότι περιμένει την απόφαση από τα Ολυμπιακά Ακίνητα για τη χρήση του Πανθεσσαλικού: "Aν η ομάδα δεν μπορεί να παίξει στην έδρα της, στο ΕΑΚ, να παίξει τουλάχιστον σε ένα στάδιο το οποίο βρίσκεται μέσα στην πόλη. Θέλω να πιστεύω πως η δεύτερη εναλλακτική λύση, αυτή του Πανθεσσαλικού, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις και αφού μπορέσουμε να βρούμε όρους που να ικανοποιούν και τις δυο πλευρές να προχωρήσει και να μπορέσουμε να αγωνιστούμε εκεί. Είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος η ομάδα να αναγκαστεί να παίξει εκτός Μαγνησίας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αν δεν καρποφορήσει ούτε αυτό το εναλλακτικό σχέδιο για έδρα".

Ο μεγαλομέτοχος της Βολιώτικης ΠΑΕ επισήμανε ότι γίνονται συνεχείς προσπάθειες, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία και να μπορέσει η ομάδα να χρησιμοποιήσει ως έδρα το Πανθεσσαλικό και κατέληξε λέγοντας: "Θα είναι λυπηρό για την πόλη να διώξει από εδώ τη δική της ομάδα. Να ξέρετε πως ο Ολυμπιακός Βόλου του χρόνου θα παίξει τέτοια μπάλα που δεν θα καταλαβαίνει τίποτε ακόμα και να παίζει συνέχεια εκτός έδρας. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθούν οι λύσεις. Και εγώ και οι μέτοχοι θέλουμε να παίξουμε στο σπίτι μας, στο ΕΑΚ, αλλά βλέπουμε ότι οι τοπικοί φορείς δεν μας θέλουν εδώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: