Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

«Δεν τσιμπάμε!»

Τέλος στη φημολογία περί δυσαρέσκειας για τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Τσιώλης για τη Λάρισα έβαλε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου με ανακοίνωσή της. Σε αυτή κάνει λόγο για υποτιθέμενη ρήξη στις σχέσεις προπονητή και Αχιλλέα Μπέου. «Οι δύο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο λόγου και τιμούν το λόγο τους. Οπότε, σταματήστε να ψάχνεστε, δεν τσιμπάμε! Η επιτυχία του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζεται», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ημέρες, μερίδα κακόβουλων δημοσιογράφων προσπαθεί με σκωπτικά κείμενα να σχηματίσει «σενάρια» για υποτιθέμενη ρήξη του προέδρου μας κ. Αχιλλέα Μπέου και του προπονητή μας, κ. Σάκη Τσιώλη, με στόχο να διαταραχθεί το καλό κλίμα στην ομάδα μας.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όμως ότι η ελευθερία έκφρασης είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου, ειδικά σε δημοκρατικά πολιτεύματα όπως αυτό της Ελλάδας. Ο πρόεδρος μας κ. Αχιλλέας Μπέος και ο προπονητής μας, κ. Σάκης Τσιώλης δεσμεύονται με συμβόλαιο λόγου, ενώ και οι δύο πλευρές σέβονται και τιμούν το λόγο τους, αφού αφορά τη συνεργασία τους.

Οπότε, σταματήστε να ψάχνεστε, δεν τσιμπάμε! Η επιτυχία του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: