Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Σε καραντίνα μπήκε ο Κόκε, τέλος ο Κουλουχέρης

Ζήτησε συγγνώμη, ανέλαβε την ευθύνη των πράξεών του και πλέον περιμένει την ετυμηγορία της διοίκησης. Οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Σέρχιο Κόκε θα την γλιτώσει με χρηματικό πρόστιμο, καθώς οι συνθήκες μάλλον δεν επιτρέπουν κάτι πιο βαρύ. Αντιθέτως, η καριέρα του Εύθυμη Κουλουχέρη στον Άρη θα πρέπει να θεωρείται λήξαν, καθώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κάνει προπόνηση μόνος του!

Ξεκινώντας από τον Κόκε, υπάρχουν πολλοί λόγοι οι οποίοι ουσιαστικά απορρίπτουν κάθε ενδεχόμενο πρόωρης λύσης της συνεργασίας, όπως είχε κυκλοφορήσει αρχικά. Η προσφορά του στην ομάδα, οι αγωνιστικές ανάγκες, αλλά και η θέση που κατέχει στις καρδιές των φιλάθλων του Άρη είναι τρεις παράμετροι που έχουν ληφθεί υπόψη.

Γι' αυτό θεωρείται πως θα του επιβληθεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν του επέτρεψε πάντως να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνοντας προφανώς ότι δεν τον υπολογίζει για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Βρίσκεται σε εκκρεμότητα εξάλλου η απόφαση της διοίκησης για τον Ισπανό.

Σε ότι αφορά τον Κουλουχέρη, προ ημερών είχε φραστικό επεισόδιο με τον Μιχαλήτσο και τις τελευταίες ημέρες προπονείται μόνος του. Κι όλα δείχνουν ότι έτσι θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, αφού ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονταν από τον προπονητή του Άρη.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, εφόσον οριστικοποιηθεί η απουσία του Κόκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν με τρεις βασικές απουσίες, καθώς συνυπολογίζονται και οι Φατί, Μίσελ. Αυτό σημαίνει ότι ο Μιχαλήτσος θα προχωρήσει σε εσωτερικές αλλαγές.

Ο τεχνικός του Άρη προσανατολίζεται πάντως στην χρησιμοποίηση ενός σχήματος ανάλογου με αυτό που παρέταξε απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Δηλαδή; Με τους Πρίττα, Πορτίγια και Τόχα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όπου ο τελευταίος θα έχει αρμοδιότητες κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι.

Η απουσία του Μίσελ από το αριστερό άκρο της άμυνας, ουσιαστικά τον αναγκάζει να χρησιμοποιήσει σε αυτή τη θέση τον Κρίστι Βανγκέλι, ίσως και να επαναφέρει τον Ντάρσι Νέτο στο δεξιό άκρο της άμυνας. Σε αυτή τη περίπτωση, το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει στον αγώνα του Περιστερίου ο Νέρι Καστίγιο.Πηγη Το Βημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: