Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Γκουαρντιόλα: «Θαυμάζω τον τρόπο παιχνιδιού της Άρσεναλ»

Την πίστη του για ανατροπή δεδομένων στο «Κάμπ Νου» εξέφρασε ο Πέπε Γκουρντιόλα ο οποίος εν συνεχεία «έπλεξε» το εγκώμιο της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ για τον τρόπο που αγωνίζεται.

«Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες. Είναι κρίμα που χάσαμε, αλλά ξέραμε εξ αρχής πως η Άρσεναλ είναι πολύ καλή ομάδα και πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» και συνέχισε:

«Θαυμάζω τον τρόπο παιχνιδιού της. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Παίζουμε στην Ευρώπη και ξέρουμε καλά σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι αντίπαλοί μας. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τον περσινό μας αγώνα στα προημιτελικό, αλλά η Άρσεναλ είναι πολύ δυνατή στον κενό χώρο, μόλις περάσει από την πρώτη ζώνη πίεσης. Στον επαναληπτικό θέλουμε να ανατρέψουμε το σκορ με τη βοήθεια του κόσμου μας. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου.

Τέλος ο Γκουαρντιόλα σχολίασε και το γεγονός ότι ο Ζεράρ Πικέ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον επαναληπτικό:

«Είναι απώλεια ο Πικέ, που θα λείψει λόγω καρτών, αλλά ελπίζουμε να έχουμε στη διάθεσή μας τον Πουγιόλ. Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: