Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Να ξεπεράσει το εμπόδιο της «αρκούδας»

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν ο ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22:05 ΑΝΤ1) στην Τούμπα, για την φάση των «32» του Europa League. Εντάξει οι Χαλκιάς και Ίβιτς, στην αποστολή κι ο Βιτόλο. Για τους φιλοξενούμενους εκτός ενδεκάδας έμεινε ο Χόντα.
Γιατί να αλλάξει το σύστημα;
Έτοιμοι έδειξαν στην χθεσινή προπόνηση οι Κώστας Χαλκιάς και Βλάνταν Ίβιτς που συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα και το πιθανότερο είναι ο Μάκης Χάβος να παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» με σύστημα 4-4-1-1. Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στόπερ οι Κοντρέρας, Τσιρίλο, στα δεξιά ο Σνάουτσνερ και στα αριστερά αντί του Λίνο, ο Σαβίνι. Στην γραμμή του κέντρου θα είναι οι Πάμπλο Γκαρσία, Τσουκαλάς ενώ μπροστά τους θα είναι ο Ίβιτς. Ο Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα και ο Ελ Ζαρ στην δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σαλπιγγίδης.
Στον πάγκο: Κρέσιτς, Σαβίνι, Μαλεζάς, Αρίας, Μουσλίμοβιτς, Βιτόλο, Μπαλάφας, Κουτσιανικούλης, Αθανασιάδης.
Ομάδα που ρέει από ταλέντο και λεφτά
Μια ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει, εκτός από πολύ χρήμα και παίκτες με περίσσιο ταλέντο. Ένας από τους παίκτες αυτούς είναι κι ο Σέρβος Ζόραν Τόσιτς, που βρέθηκε στην Ρωσία από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο προπονητής των Ρώσων Λεονίντ Σλούτσκι θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1 με τον Ακινφέεφ στο τέρμα, στην άμυνα τους Σενίκοφ, Μπερεζούτσκι Βασ, Ιγκνάσεβιτς, Μπερεζούτσκι Αλ. Στο κέντρο θα είναι οι Αλντονίν, Τζαγκόεφ, Μαμάεφ και Τόσιτς. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Ντούμπια και Νεσίντ.
Στον πάγκο: Τσεπτσούγκοφ, Σεμπέρας, Χόντα, Ναμπάπκιν, Κάουνα, Ράχιμιτς, Πίλιεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: