Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Η κόκκινη Νάταλι!!!!

Πρόκειται πιθανότατα για ότι πιο σέξι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη χώρα. Η Νάταλι Θάνου προκαλεί… εγκεφαλικά στο διάβα της και ακριβώς το ίδιο συνέβη και στην συνέντευξη Τύπου για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, όπου έδωσε το παρών…
Η εκρηκτική 27χρονη καλλιτέχνιδα παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την παρουσίαση του σχεδίου σωτηρίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κατά την οποία τόνισε από την πλευρά της ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να στηρίξει τον Θρύλο. Εμείς από την δική μας πλευρά, αισθανόμαστε την ανάγκη να… ανταποδώσουμε την στήριξη με το να της αφιερώσουμε τον ελάχιστο χώρο ετούτης της ταπεινής στήλης!
Πλην του φωτογραφικού υλικού, το οποίο -προειδοποιούμε- δεν προσφέρεται για αγαπητούς φίλους με ιστορικό καρδιακών παθήσεων, περισσότερες πληροφορίες για την Ελληνοσέρβα καλλονή μπορείτε να βρείτε στην προσωπική ιστοσελίδα της (nataliethanou.gr). Αν μάλιστα αισθάνεστε… πιο τυχεροί, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα μέχρι το «Polis Star», όπου εμφανίζεται στο πλευρό των Λευτέρη Πανταζή, Άντζελα Δημητρίου και Θέμη Αδαμαντίδη και να τη ρωτήσετε οι ίδιοι!
Περισσότερα στο katimagiko.gr !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: