Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Άνοιξε τα χαρτιά του

Ενδεκάδα ντέρμπι με Τοροσίδη αντί Μανιάτη έδειξε την Πέμπτη ο Ερνέστο Βαλβέρδε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους έντεκα που ξεκίνησαν το ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πραγματοποιώντας μια αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Μανιάτης αναμένεται να μείνει στον πάγκο και τη θέση του θα πάρει ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος επιστρέφει στην ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων».
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-1-1 με τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια και τους Μέλμπεργκ και Α. Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Τοροσίδης και Μπράβο θα αγωνιστούν στα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Ιμπαγάσα και Μοντέστο θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Ο Μιραλάς θα αγωνιστεί στα δεξιά της μεσαίας γραμμής και ο Ριέρα στα αριστερά, ενώ ο Φουστέρ θα έχει και πάλι ρόλο επιτελικού μέσου. Μοναδική επιθετική αιχμή θα είναι ο Τζιμπούρ.
Την Πέμπτη από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη πέρασε και αντιπροσωπεία της ΕΣΚΑΝ, η οποία υπέβαλε σε έλεγχο επτά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» την Πέμπτη. Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο αγώνα, με μια ακόμα προπόνηση την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: