Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Στoν αέρα η Ευρώπη!!

Νέο πρόβλημα προκύπτει στην ΑΕΚ, καθώς οι πολύμηνες οφειλές της διοίκησης προς τους παίκτες έχει ως συνέπεια να μην είναι... δεδομένο ότι θα υπογράψουν για την αδειοδότηση της UEFA.
Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ως στενός συνεργάτης του Σταύρου Αδαμίδη, πήγε την Πέμπτη στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες, ζητώντας τους να υπογράψουν το χαρτί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, που λήγει η προθεσμία. Για να γίνει αυτό, δεσμεύτηκε ότι άπαντες θα εξοφληθούν ως τις 31 Μαρτίου. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν υπογράψει, όπως και ο Μανόλο Χιμένεθ, αλλά κάποιοι ξένοι δεν το έκαναν και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή για να δούμε τι θα γίνει τελικά.

Η λογική λέει ότι θα υπογράψουν, αλλά επειδή στην ΑΕΚ πολλά θεωρούνται δεδομένα και τελικά ανατρέπονται, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουεος για τίποτα. Στα αποδυτήρια, άλλωστε, ανέβηκαν οι τόνοι την Πέμπτη, καθώς είναι λογικό οι ξένοι να μην μπορούν να δουν το θέμα και συναισθηματικά, όταν βλέπουν ότι η ΠΑΕ τους χρωστάει λεφτά εδώ και μήνες και τους προαναγγέλει ότι θα εξοφληθούν σε 1,5 μήνα από σήμερα!

Ο Χιμένεθ, πάντως, πήρε θέση για το θέμα και είπε στους παίκτες ότι καλό θα είναι να υπογράψουν, όπως έκανε και ο ίδιος, αν και αναγνώρισε τόσο ο ίδιος όσο και ο Κωνσταντινίδης ότι είναι δικαίωμα κάποιου να μην υπογράψει, εφόσον του χρωστάνε λεφτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: