Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Κατσικάς: «Θέλω να μείνω στον Ηρακλή»

Η χθεσινή μέρα δεν ήταν η χειρότερη για τον Γιώργο Κατσικά. Ήταν η πρώτη της αντίστροφης μέτρησης της επιστροφής του. Δε θα βιαστεί όμως, έτσι ώστε να γυρίσει «πιο δυνατός», όπως τονίζει. Ο 20χρονος στόπερ του Ηρακλή αναφέρεται στην πρόταση ανανέωσης που έχει προαναγγελθεί πως θα του γίνει από την ΠΑΕ άμεσα, την προοπτική παραμονής του, αλλά και τα ελκυστικά σενάρια που ήδη υπάρχουν από το εξωτερικό. Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Μ», αφού είναι η πρώτη φορά που μιλάει μετά από τον τραυματισμό του.
- Γιώργο, μετά από αυτή τη δύσκολη κατάσταση, έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ πως θα σου ανανεώσει το συμβόλαιο…
«Είναι κάτι το οποίο το έχω ακούσει και το γνωρίζω. Δεν μου έχουν πει όμως ακόμη κάτι συγκεκριμένο. Θα ενημερωθώ προφανώς τις επόμενες ημέρες».
- Ως ενδεχόμενο πως το αντιμετωπίζεις;
«Θα πρέπει να δω την πρόταση που θα μου γίνει πρώτα απ’ όλα. Θέλω να μείνω στον Ηρακλή. Είναι η ομάδα που με ανέδειξε και που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στη Superleague. Αυτό όμως εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Έρχεται σε συνάρτηση και με την προοπτική του εξωτερικού που είναι νομίζω κατανοητό από τον καθένα πως είναι πιο ελκυστικό».
- Από το εξωτερικό έγινε κάποια προσέγγιση για εσένα;
«Προσωπικά κάτι συγκεκριμένο δε γνωρίζω. Έχω ακούσει πως υπήρχαν άνθρωποι κάποιων ομάδων, συγκεκριμένα 2-3 περιπτώσεων, που ήρθαν να με δουν στο Καυτανζόγλειο και στην Εθνική Ελπίδων από Γερμανία και Ιταλία, αλλά κάτι παραπάνω δεν ξέρω».
- Σαν κίνηση η πρόταση της ΠΑΕ, είναι κάτι που δείχνει πως σε πιστεύει. Έτσι δεν είναι;
«Σίγουρα. Φαίνεται ξεκάθαρα νομίζω αυτό. Ότι αναγνωρίζεται η προσπάθειά μου και ότι με πιστεύουν στον Ηρακλή. Είναι κάτι που με ευχαριστεί και ικανοποιεί».
- Εκτός από τη διοίκηση, σε πιστεύει πολύ και ο κόσμος. Είναι κάτι που μεγαλώνει τις ευθύνες για σένα;
«Όχι, δε με φοβίζει κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα. Κάθε νέος ποδοσφαιριστής που αποδεικνύει την αξία του, έχει τη στήριξη από τον κόσμο. Μου αρέσει που ο κόσμος του Ηρακλή μου δείχνει πως αναγνωρίζει την προσπάθειά μου. Λάθη γίνονται από όλους και είναι ανθρώπινα και μέσα στο ποδόσφαιρο. Μόνο όποιος δεν αγωνίζεται, δεν κάνει λάθος».
- Τη φετινή σεζόν όλοι περίμεναν μια καλύτερη πορεία. Γιατί πιστεύεις πως δεν έγινε αυτό;
«Ο Ηρακλής φέτος είναι μια νέα ομάδα και είναι γνωστά τα προβλήματα που υπήρχαν, σε όλους. Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι δεν έγινε προετοιμασία κι αυτό παίζει πάντα ρόλο. Έχουμε καλό υλικό σαν ομάδα. Θεωρώ πως μας αδικεί η θέση στην οποία βρισκόμαστε με β

Δεν υπάρχουν σχόλια: