Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Κάτι ψάχνουν στην Τούμπα

Τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες και μία ελληνική θα βρίσκονται στην Τούμπα στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Οι δύο από αυτές είναι η Πόρτο και η Σεβίλλη και όπως γίνεται κατανοητό, έρχονται για να παρακολουθήσουν τις δύο ομάδες, αφού το ζευγάρι του «Δικεφάλου του Βορρά» διασταυρώνεται με το νικητή του παιχνιδιού ανάμεσα στους Πορτογάλους και τους Ισπανούς.
Ωστόσο, το γεγονός ότι θα βρίσκεται και άνθρωπος της Μπλάκμπερν στο γήπεδο για δεύτερη φορά, δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Να θυμίσουμε ότι οι Άγγλοι θα έρθουν για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη φέτος, αφού είχαν παρακολουθήσει και τον αγώνα ανάμεσα στον  ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Τότε οι φήμες ανάφεραν ότι είχαν έρθει για τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί.
Σκάουτερ θα στείλει και η γερμανική Κολωνία. Στην Γερμανία έχει «παίξει» το όνομα του Βιεϊρίνια, κυρίως όμως για την Βόλφσμπουργκ. Τέλος, τον αγώνα θα παρακολουθήσει και άνθρωπος της ΑΕΚ, αφού οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τρεις φορές τους Θεσσαλονικείς τον Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: