Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

«Καμπάνα» και μάλλον… συγχωροχάρτι

Με βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο πιθανώς να ξεπερνά και τις 50.000 ευρώ (!) θα τιμωρηθεί ο Σέρχιο Κόκε για την αποχώρησή του από την αποστολή του Άρη μόλις πληροφορήθηκε πως δεν είναι βασικός στον αγώνα της Τρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ισπανός επιθετικός εμφανίστηκε μετανιωμένος στην απολογία του στη διοίκηση, ανέλαβε την ευθύνη των πράξεών του και επικαλέστηκε τον πρότερο έντιμο βίο του.

Ο αρχηγός των «κίτρινων» θα έχει συνάντηση και με τον Γιάννη Μιχαλήτσο πριν τη σημερινή προπόνηση, με τον προπονητή του Άρη να αποφασίζει για την τύχη του. Αν δηλαδή θα επανέλθει άμεσα στην ομάδα ή θα μείνει για κάποιο διάστημα εκτός. Το πιθανότερο είναι να του δοθεί συγχωροχάρτι, αλλά με την επισήμανση πως αν επαναλάβει τέτοια συμπεριφορά, θα «τελειώσει» από την ομάδα.

Η διοίκηση του Άρη και ο Γιάννης Μιχαλήτσος είναι αποφασισμένοι να πατάξουν τέτοιου είδους συμπεριφορές που χαλούν το κλίμα στην ομάδα. Είχε προηγηθεί ένα ανάλογο περιστατικό με τον Θέμη Κουλουχέρη, ο οποίος όταν ενημερώθηκε ότι ήταν εκτός αποστολής για τον προ δεκαημέρου αγώνα με την ΑΕΚ, εξέφρασε σε έντονο ύφος τα παράπονά του στον προπονητή του. Έκτοτε προπονείται μόνος του τελώντας υπό σιωπηρή τιμωρία.

Αν θέλει να ζήσει ανάλογες στιγμές…

Θα περίμενε κανείς στις τάξεις του Άρη να μην υπάρχει… μυαλό για τίποτε άλλο πέραν της ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι την επόμενη Πέμπτη. Ωστόσο όλοι, με πρώτο τον Γιάννη Μιχαλήτσο, επισημαίνουν την κρισιμότητα του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν, αν θέλουν οι «κίτρινοι» να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λίγκας και να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και του χρόνου μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές. Εκτός μάχης από το ματς αυτό είναι οι τιμωρημένοι Μίσελ και Φατί.

Είναι πολύ λίγα

Εξαφανίστηκαν τα 2.000 εισιτήρια που σε πρώτη φάση είχε εξασφαλίσει η ΠΑΕ Άρης από τη Μάντσεστερ Σίτι για τη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης. Η διοίκηση των «κίτρινων» έχει ζητήσει άλλα 1.000 εισιτήρια και περιμένει την απάντηση των «πολιτών» στο αίτημά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: