Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

«Ευχαριστημένοι μόνο με πρόκριση»

Αισιόδοξος για την πρόκριση επί της ΤΣΣΚΑ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε ότι μετράει η πρόκριση και τόσο το αυριανό αποτέλεσμα
«Όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίζαμε θα ήταν δύσκολη σε αυτήν τη φάση. Συμμετέχουν πολύ καλές ομάδες. Όλες είναι δυνατές. Η ΤΣΣΚΑ έχει προβλήματα, αλλά νομίζω ότι έχει τις λύσεις να τα αντιμετωπίσει. Θέλει πολύ προσοχή ο αγώνας. Ευελπιστούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Για το αν θα στοιχίσουν οι ήττες στο πρωτάθλημα: «Καθόλου. Αυτό συμβαίνει. Πάντα συνέβαινε και θα συμβαίνει. Τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ αποτελούν πρόκληση για εμάς.»
Για το αν θα είναι ευχαριστημένος με κάποιο αποτέλεσμα: «Θα είμαστε ευχαριστημένοι αν περάσουμε και όχι με κάποιο αποτέλεσμα. Στο τέλος αν περάσουμε θα είναι μεγάλη επιτυχία. Θα παλέψουμε και μακάρι να πάνε όλα καλά. Αν δεν περάσουμε δεν θα είναι αποτυχία, αλλά δεν σκεφτόμαστε αυτό τώρα. Θέλουμε να παίξουμε και να περάσουμε την ΤΣΣΚΑ. Όταν υπάρχουν μεγάλα μπάτζετ στις ομάδες, υπάρχουν και μεγάλοι παίκτες. Εμείς αποδείξαμε φέτος ότι δεν περνάει πάντα ο καλύτερος.»
Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν άγχος: «Αν δεν περνούσαμε, εγώ δε θα θεωρούσα ότι αποτύχαμε. Δεν υπάρχει άγχος. Υπάρχει, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Να σε αφήνει να παίξεις κανονικά δηλαδή. Ξέρουμε ότι είναι μία μεγάλη ομάδα η ΤΣΣΚΑ. Δεν την υπερεκτιμούμε πιστεύουμε σε εμάς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»
Για το αν υπάρχουν διαφορές σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προσπαθούμε να είμαστε συμπαγείς. Αν το καταφέρουμε αυτό θα μπορούμε να κάνουμε κάτι και στην επίθεση. Όπως είπα και πριν. Πρέπει να έχουμε τύχη και μακάρι να πάνε όλα καλά.»
Για το αν τον ενδιαφέρει να σκοράρει: «Αυτό που θέλω είναι να κερδίσει η ομάδα. Δε σκέφτομαι που θέλω να σκοράρω. Θέλω να κερδίσει η ομάδα μου. Δε σκέφτομαι κάτι άλλο, εκτός από αυτό.»
Για το αν κάποια από τις δύο ομάδες είναι φαβορί: «Δε θα ήθελα να μιλήσω για πιθανότητες. Κυκλοφορεί ότι το φαβορί είναι η ΤΣΣΚΑ. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι δεν περνούν τα φαβορί. Δε μου αρέσει να δίνω πιθανότητες σε παιχνίδια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: