Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Βαριά «καμπάνα» σε Φερναντέζ!!!

Με αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό το χρονικό εύρος της ποινής, τιμωρήθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ, Λουΐ Φερναντέζ. Αυτό πιθανόν να έχει ως συνέπεια, να αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα τον προσεχή Σεπτέμβρη το Ισραήλ, χωρίς τον Γάλλο τεχνικό στο πάγκο του.

Η "καμπάνα" έπεσε, καθώς σύμφωνα με απόφαση της FIFA από τις 26/11/2009, ο Φερναντέζ υποχρεωνόταν να καταβάλει ένα χρηματικό ποσό ως αποζημίωση στην πρώην ομάδα του, Αλ Ραγιάν του Κατάρ, αλλά δεν το έκανε, με αποτέλεσμα η Παγκόσμια Ομοσπονδία να ζητήσει την κεφαλή του «επί πίνακι».

Νωρίτερα η FIFA είχε ζητήσει από την ομοσπονδία του Ισραήλ να τιμωρήσει παραδειγματικά των 51χρονο τεχνικό, πράγμα που έγινε, ενώ ο ίδιος αρκέστηκε να πει σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του τα εξής:

«Είναι μια υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και τραβά σε μάκρος. Δεν θέλω αυτή τη στιγμή να πω περισσότερα, παραμένω ήρεμος».

Η Εθνική ομάδα του Ισραήλ μετέχει μαζί με την Ελλάδα στον 6ο προκριματικό όμιλο του EURO 2012 και τον Μάρτιο θα δώσει δύο αγώνες στο πλαίσιο της διοργάνωσης με Λετονία (26/3) και Γεωργία (29/3). Με την Εθνική μας αγωνίζεται τον Σεπτέμβρη του 2011 και φαντάζει πλέον εξαιρετικά πιθανό, το Ισραήλ να έχει άλλο προπονητή στο πάγκο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: