Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Το γεύμα νίκης και το μήνυμα Σπανού!!

Δεν έδωσαν όρκο νίκης για το παιχνίδι με τον Αρη, αλλά με τις συζητήσεις που έκαναν μεταξύ τους ήταν σαν να έδωσαν. Ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου που δείπνησαν μετά την προπόνηση της Πέμπτης σε γνωστό τους στέκι στο Περιστέρι και υπογράμμισαν (στα διάφορα πηγαδάκια που σχημάτισαν) την ανάγκη να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί την Κυριακή.
Τη συγκεκριμένη ανάγκη υπογράμμισε σε τετ-α-τετ που είχε με τον Γιώργο Δώνη και ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου παρακολούθησε μέρος της προπόνησης την Πέμπτη αλλά μίλησε μόνο με τον τεχνικό της ομάδας και όχι με τους ποδοσφαιριστές. "Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες" είπε ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων στον Έλληνα προπονητή.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο Μιχαηλίδης μπήκε την Πέμπτη σε κανονικό πρόγραμμα και πιθανότατα να παίξει την Κυριακή. Για το δεξί άκρο της άμυνας υποψήφιος είναι και ο Σκόνδρας σε περίπτωση που ο Δάρλας δεν προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων ενημέρωσε τους φιλάθλους του Ατρομήτου ότι η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή από τις 18.00 μέχρι τις 20.30. Το Σάββατο, το γραφείο της διαχείρισης θα είναι ανοικτό από τις 11.00 μέχρι τις 13.00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής ταυτότητας), Θύρα 7: 15 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο σε όλες τις θύρες (εκτός από τη Θύρα 3), 5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: