Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ρανιέρι: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε»

Παρά την «πικρή ήττα» από την Σαχτάρ Ντόνετσκ με σκορ 3-2 μέσα στο «Ολίμπικο» για τους «16» του Champions League, ο προπονητής της Ρόμα, Κλαούντιο Ρανιέρι, υποστήριξε ότι είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του γιατί έκαναν ό,τι μπορούσαν.

Ο προπονητής των «τζιαλορόσι» έπλεξε το εγκώμιο της ουκρανικής ομάδας που αποτελεί μία από τις εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης.

«Γνωρίζαμε ότι η Σαχτάρ είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και ότι θα μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα. Πρέπει να αποδεχθούμε αυτή την πικρή ήττα, η οποία προήλθε από μία πολύ καλή ομάδα που έχει μέλλον μπροστά της. Ο Ντάγκλας Κόστα είναι φαινόμενο με ένα εξαιρετικό αριστερό πόδι» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σήμερα μας κράτησαν στα καρέ μας και κυκλοφορούσαν την μπάλα με τον τρόπο που το κάνει η Μπαρτσελόνα. Έπρεπε να κρατήσουμε το προβάδισμά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλά, όμως όλα κύλησαν εναντίον μας», ανέφερε και σχετικά με τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης που έχει πλέον η ομάδα του, είπε:

«Έτσι ήταν γραφτό να γίνει. Η ομάδα μου έκανε ό,τι μπορούσε για αυτό νοιώθω ικανοποιημένος. Οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: