Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

«Έπεφταν κορμιά» στην προπόνηση!!!

Την σοβαρότητα του αγώνα του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναθηναϊκό, φαίνονται να έχουν καταλάβει οι παίκτες του Ολυμπιακού. Κάτι που αποδεικνύει το γεγονός ότι στο διπλό που έγινε στην προπόνηση της Τετάρτης έπεφταν κορμιά. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν απίστευτο πάθος, δίνοντας τα όλα και δεν φοβόντουσαν να βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά ή να κάνουν κάποιο σκληρό τάκλιν.

 Παθιασμένος όμως ήταν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος  έριξε το βάρος στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός τεχνικός σταμάτησε αρκετές φορές τους Τζιμπούρ και Μιραλάς κατά την διάρκεια κάποιας επιθετικής προσπάθειας της ομάδας και τους έβαλε να δοκιμάσουν να την κάνουν πιο σωστά.

Όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας στο ντέρμπι, ο «Τσινγκούρι» δείχνει να έχει βρει ήδη τους παίκτες που θα ξεκινήσουν βασικοί στον μεγάλο αυτό αγώνα. «Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», λένε και το «μυρμήγκι» σκέφτεται να βασιστεί πάνω σε αυτό το δόγμα ή περίπου σε αυτό.

Συγκεκριμένα στις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δείχνει ότι θα βασιστεί στους 10 από τους 11 βασικούς που χρησιμοποίησε με αντίπαλο τον Άρη.

Μόνη αλλαγή αναμένεται να είναι  ο Τοροσίδης στην θέση του Μανιάτη.  Το σύστημα του Ολυμπιακού  θα είναι για ένα ακόμη ματς το 4-4-1-1. Ο Πάρντο θα είναι ο βασικός γκολκίπερ.

Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Αμυντικό χαφ ο Μοντέστο, με τον Ιμπαγάσα να παίζει στο κέντρο. Δεξί χαφ θα ξεκινήσει ο Τζιμπούρ και αριστερά ο Ριέρα. Ο Φουστέρ θα είναι ο κρυφός κυνηγός ενώ ο Μιραλάς αναμένεται να είναι ο μοναδικός προωθημένος στην επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: