Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Σούμποτιτς: «Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά»!!

Το ντεμπούτο του Λευτέρη Σούμποτιτς στον πάγκο του Άρη δεν συνοδεύτηκε και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο έμπειρος προπονητής αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γκέτινγκεν τόνισε...

«Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Το λέω τώρα. Πάλεψαν ως το τέλος, δεν παράτησαν το παιχνίδι. Πάλεψαν έτσι όπως έπρεπε να παλέψουν μέχρι το τέλος του αγώνα. Φαίνεται ότι η αλλαγή προπονητή επηρέασε την ομάδα, γιατί εγώ τους πιέζω να παίξουν άμυνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη συγκέντρωσή τους στην επίθεση και έτσι ήρθε αυτή η ήττα. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε πέντε, έξι σουτ ελεύθερα, εμείς τα χάσαμε, οι Γερμανοί έβαλαν αρκετά από τα 8-9 μέτρα και έτσι δεν μπήκαμε στο παιχνίδι».

Στη συνέχεια ο Σούμποτιτς αναφερόμενος στο μέλλον είπε: «Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε τα δυο επόμενα παιχνίδια», ενώ για τον επόμενο αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος με το Περιστέρι σχολίασε: «έχουμε δυο μέρες να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι και εκεί θα δώσουμε έμφαση. Μετά θα κοιτάξουμε το παιχνίδι στην Ουκρανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: