Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Θύμα ληστείας ο Ερνάντες

Ο Ουρουγουανός άσος της Παλέρμο, Άμπελ Ερνάντες, δέχθηκε επίθεση στο αυτοκίνητό του από ένοπλο ληστή. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, μετά την προπόνηση της ομάδας κι ενώ ο 20χρονος επιθετικός γύριζε προς το σπίτι του.

"Ήμουν μόνος στο αυτοκίνητο και θα επέστρεφα στο σπίτι μου, όταν εμφανίστηκε κάποιος και μου έβαλε το πιστόλι στο στόμα. Θα ήταν μια πραγματικά κακή ημέρα, αλλά ευτυχώς οι γονείς μου είναι εδώ, στο Παλέρμο, και μου έφτιαξαν το κέφι. Η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική αυτές τις ώρες. Ευχαριστώ την ομάδα, τους φίλους και τους συμπαίκτες μου. Ο Παστόρε έσπευσε στο σπίτι μου μετά από λίγα λεπτά. Γκοϊάν, Κασάνι, Μουνιόζ, Μίκολι και στη συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι μου τηλεφώνησαν. Αυτή τη στιγμή οι συμπαίκτες μου είναι πολύ σημαντικοί για μένα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερνάντες, εμφανώς σοκαρισμένος από την επίθεση που δέχθηκε.

Το επεισόδιο καταδίκασε και ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, δηλώνοντας: "Είναι ταπεινωτικό για το Παλέρμο, αλλά θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε πόλη. Οι παραβάτες βλέπουν τους παίκτες και σκέφτονται ότι έχουν χρήματα και κοσμήματα. Το Παλέρμο θα πρέπει να προβληματιστεί σχετικά με αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: