Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Συνεχίστηκαν οι αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Soccer!!

Ήλιος, ζέστη, παραλία, δυνατές συγκινήσεις, πλούσιο θέαμα και ωραίες παρουσίες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην άμμο. Συνεχίζεται σήμερα και για 2η μέρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανός Beach Soccer 2011 στην Ραφήνα. Ομάδες και παίχτες τα δίνουν όλα για όλα ώστε να κερδίσουν μια θέση στην Τελική Φάση που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα (2-7 Αυγούστου) και να αντιμετωπίσουν τους καλύτερους.

Ανάμεσα στους παίκτες που έδωσαν το παρών στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανός Beach Soccer 2011  και παλιοί ποδοσφαιριστές που κόσμησαν με την παρουσία τους επαγγελματικές ομάδες ποδόσφαιρου όπως οι Αρμυλαγος και Βατικιωτης. Οι ομάδες  Freddo All Day Bar,  ΑΟ τριγλιας,  The Saints και Eterno Café καθώς και  η ομάδα από τις Πετριές που είναι από τα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Υποστηρικτής των παιχτών για άλλη μια φορά ο κόσμος ο οποίος απολαμβάνει το θέαμα και εμψυχώνει τους παίχτες.  Το 1ο τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  Γερμανός Beach Soccer 2011 κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο όπου οι χορηγοί Γερμανός και Nokia μέσα από τα περιπτερά τους θα δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να παίξει, να διασκεδάσει και να κερδίσει δώρα.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Τετάρτη  

the saitns - απρόβλεπτοι 4-2
Τριγλία - Ατλάντις 3-0
avanti - Pantoflino 4-1

πέμπτη

Φιλαδέλφια - κοράκια 0-3
una manita - havalencia 5-2
Freddo all day bar - τριγλια 1-1
barca - θύελα 2-4

σε εξέλιξη
Botafongo - Διούνυσος
champions - Murakari
Avanti - Διόνυσος

το αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής: 
 
16.00 ρούσος  Murakari 
16.30 avra hotel -  havalencia 
17.00 murakari -   petries
17.30 απρόβλεπτοι  paralies 
18.00 barca   eterno 
18.30 απρόβλεπτοι  golden 
19.00 petries   champions 
19.30 golden  paralies 
20.00 triglia  apivita derby   
Πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: