Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Έκκληση Γουόλκοτ σε Φάμπρεγας, Νασρί!!

Με την Αρσεναλ να έχει συμπληρώσει έξι χρόνια χωρίς τίτλο, είναι φυσικό επακόλουθο τα βασικά της στελέχη να παρουσιάζουν τάσεις φυγής. Την πόρτα της εξόδου προσπάθησε να κλείσει ο Θίο Γουόλκοτ, απευθύνοντας... κραυγή αγωνίας προς τους Σεσκ Φάμπρεγας, Σαμίρ Νασρί να παραμείνουν στο "Εμιρεϊτς".

Ο αρχηγός της ομάδας θέλει να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, αφού ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής, στη θρυλική "Λα Μασία" όταν τον εντόπισε ο Αρσέν Βενγκέρ και τον έφερε στο Λονδίνο σε ηλικία μόλις 16 ετών, το 2003.

«Δεν ξέρω τί θα γίνει με τον Σεσκ. Θέλει τίτλους και σίγουρα η κατάσταση είναι δύσκολη γι΄αυτόν. Είναι όμως ο αρχηγός μας και σημαίνει τόσα πολλά για την ομάδα και τον κόσμο μας. Εχει κερδίσει το Μουντιάλ και το EURO με την Ισπανία. Η παρουσία του στα αποδυτήρια είναι καταλυτική για τους νεότερους και παράλληλα προσελκύει μεγάλους παίκτες στην ομάδα» είπε ο Γουόλκοτ αναφορικά με τον Φάμπρεγας.

Ο Νασρί σε πρόσφατη συνέντευξή του αρνήθηκε να απορρίψει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανάβοντας... φωτιές στον Βενγκέρ. «Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Σαμίρ. Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες μας και θέλουμε να τον κρατήσουμε κοντά μας. Θα απογοητευτούμε όλοι αν φύγει, αλλά αυτό είναι δικό του θέμα. Ο προπονητής έχει πει ότι θα δαπανηθούν αρκετά χρήματα για μεταγραφές το καλοκαίρι και ανυπομονώ να δούμε ποιους θα αποκτήσουμε» τόνισε ο νεαρός Αγγλος διεθνής.
Πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: