Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Λαδάκης: «Θα βοηθήσει πολύ ο Ζαϊρί»

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Αντώνης Λαδάκης. Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, πέρα από την ανασκόπηση που έκανε για την χρονιά που ολοκληρώθηκε ενώ, σκιαγράφησε και τον Ζαουαντ Ζαϊρί, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης.
«Αγωνιστικά η ομάδα της Τρίπολης δεν μπόρεσε να μείνει στην κατηγορία. Η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμασταν», είπε αρχικά ο Αντώνης Λαδάκης, για να προσθέσει:
«Είμαι 5 χρόνια στην ομάδα, έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες με τους ανθρώπους της Τρίπολης, εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνω στην Τρίπολη, υπάρχει μια συμφωνία και εμένα με τιμά πολύ αυτό».
Όσο για το ποιος είναι ο Ζαουάντ Ζαϊρί, είπε:
«Εφόσον πάει στον ΠΑΟΚ πιστεύω θα τον βοηθήσει πολύ. Είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει περάσει από την Τρίπολη. Ίσως να μην το έδειξε στον Ολυμπιακό, αλλά έχει πολλές δυνατότητες κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι.
Τον έχω ζήσει δύο χρόνια και μπορώ να πω ότι στον Αστέρα η προσφορά του ήταν μεγάλη. Έχει πολύ καλή σέντρα, είτε από τα αριστερά είτε από τα δεξιά, έχει ιδιαίτερο τρόπο να μπορεί να ελίσσεται και να δίνει έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του.
Είναι εξαιρετικό παιδί, ήσυχος χαρακτήρας. Δεν θα τον ακούσεις δηλαδή να φωνάζει στα αποδυτήρια ή να έρχεται σε αντιπαράθεση. Επίσης, είναι παίκτης της κερκίδας. Του αρέσει με τις ενέργειές του να ξεσηκώνει τον κόσμο. Βγάζει στο γήπεδο αυτό που μπορεί, περίτεχνες ενέργειες, ντρίμπλες, σέντρες, ασίστ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: