Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

"Δεν έκανε παράπονα για τη διαιτησία ο Ολυμπιακός"

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, βαθμολογεί με «λίαν καλώς» την φετινή διαιτησία και χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ ως την πλέον “παραπονούμενη” ομάδα, που... σώθηκε ελέω Παπαδόπουλου!
"Δεν έκανε παράπονα για τη διαιτησία ο Ολυμπιακός"
Κύριε Συμεωνίδη, πως κρίνετε συνολικά την διαιτησία στην αγωνιστική περίοδο που μόλις τελείωσε;
«Ο απολογισμός της εφετινής απόδοσης της διαιτησίας στην Α1 Κατηγορία, αφορά την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και τα πλέϊ-οφ... Όλη η χρονιά να πάει καλά, αν στους τελικούς αντιμετωπίσουμε προβλήματα, τότε όλη η προσπάθεια πάει στράφι! Φέτος, όμως, με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε ότι η διαιτησία τα πήγε πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν!»
- Πως βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;
«Θα σας εξηγήσω αμέσως... Από πρόπερσι προχωρήσαμε σε μία ανανέωση των πινάκων, λόγω της αποχώρησης πολλών και ικανών διαιτητών, τα κενά των οποίων ήταν πολύ δύσκολο να καλυφθούν μέσα σε δύο χρόνια! Η επιτυχία μας, λοιπόν, συνίσταται κυρίως στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ίδιοι οι νέοι διαιτητές που μπήκαν στον χώρο, σε συνδυασμό με την διαχείριση που έγινε από την ΚΕΔ. Οι διαιτησίες που είχαμε ειδικότερα σε όλη τη διάρκεια της εφετινής χρονιάς, ήταν σε γενικές γραμμές καλές και αυτό είναι ένα γεγονός που μας χαροποιεί όλους...»
- Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξαν κακές διαιτησίες;
«Σε καμία περίπτωση! Και κακές διαιτησίες υπήρξαν και λάθη έγιναν σε πολλά παιχνίδια και αυτό θα γίνεται όσα χρόνια κι αν περάσουν... Το σημαντικό είναι ότι όλα αυτά τα νέα παιδιά βγήκαν μπροστά και σήκωσαν βαρύ φορτίο από τη στιγμή που κι εμείς σαν ΚΕΔ, εφαρμόσαμε κάποιες θεσμικές καινοτομίες, βάζοντας στην κληρωτίδα για κάθε ματς των πλεϊ-οφ από 8 έως και 12 διαιτητές, αντί για μάξιμουμ 5 που είχαμε μέχρι πέρυσι...»
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: