Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Και τώρα η... σειρά σας

Σε μια σειρά αγώνων επικρατεί η καλύτερη ομάδα. Στην προκειμένη περίπτωση, είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ είχε προσκομίσει περισσότερα διαπιστευτήρια σε σύγκριση με τον Αρη.
Και τώρα η... σειρά σας
Γράφει ο Βασίλης Βλαχόπουλος...
Παρά τις διαδοχικές «δονήσεις» που δέχθηκε το οικοδόμημα που έχτισε ο Σούλης Μαρκόπουλος, τα θεμέλια ουδέποτε κουνήθηκαν. Αντιθέτως, οι Κίτρινοι για ακόμη μια χρονιά, πλήρωσαν τα καλοκαιρινά λάθη και προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση τον μήνα Φεβρουάριο. Και η διαφορά των δύο ομάδων φάνηκε σε δύο αγωνιστικές βραδιές. Την περασμένη Κυριακή, ο Αρης είχε στα χέρια του μια ιδανική κατάσταση, αλλά δεν είχε τον τρόπο. Χθες, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι καλύτερος.
Ο μεν Αρης καλείται να λύσει άμεσα τα ενδοοικογενειακά του, που κατά δήλωση του Χρήστου Ταπούτου επηρέασαν την ομάδα. Ο δε ΠΑΟΚ, έχοντας ελάχιστη υποστήριξη από τον φίλαθλο κόσμο του καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με την έξοδο στην Ευρωλίγκα, έδωσε την κατάλληλη ασίστ. Παραμένει η ομάδα που έχει υπαχθεί στο άρθρο 99 και έχει διακανονίσει χρέη 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Αρα, λοιπόν, μοναδική περίπτωση να αλλάξει επίπεδο είναι να αρπάξουν αυτή την πάσα οι φίλοι του και να στηρίξουν την προσπάθεια. Διαφορετικά θα πάει χαμένη. Καλός ο Μπόλονι και ο Βιεϊρίνια, κάποια στιγμή όμως πρέπει η «μάνα» του συλλόγου -δηλαδή ο κόσμος- να κοιτάξει και το άλλο παιδί που επιβιώνει πίνοντας μόνο ελάχιστες σταγόνες γάλα...
Πηγή: Εξέδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: