Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Σοβαρό τροχαίο για Καμπανιάρο!!

Σε νοσοκομείο της Αργεντινής νοσηλεύεται ο Ούγκο Καμπανιάρο έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στο οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους!

Το δυστύχημα συνέβη στην Κόρντομπα περίπου στις 7 το πρωί τοπική ώρα με το Toyota SUV του άσου της Νάπολι να συγκρούεται με ένα Volkswagen Polo.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καμπανιάρο και ο ένας συνεπιβάτης του αναρρώνουν από τα τραύματά τους, τα οποία είναι σοβαρά, αλλά δεν φέρονται να απειλούν τη ζωή τους.

Δυστυχώς, οι δύο επιβάτες του Polo, μία αστυνομικίνα και ένα φρουρός φυλακής που τη συνόδευε, έχασαν τη ζωή τους, όπως και ένας από τους συνεπιβάτες του παίκτη, ο οποίος ήταν και ο καλύτερός του φίλος.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους της Νάπολι ότι ο Ούγκο είναι καλά. Η σύγκρουση ήταν απίστευτη. Το χτύπημα ήταν θανατηφόρο για τον καλύτερό του φίλο, Αλβάρο Καστέλι και για άλλα δύο άτομα που βρίσκονταν στο άλλο αυτοκίνητο. Πιθανότατα έφταιγαν η ομίχλη και η βροχή.

νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, έχει τις αισθήσεις του, αλλά είναι σοκαρισμένος, ακόμα δεν ξέρει για τον θάνατο του Αλβάρο. Έχει απλά μώλωπες και διάσειση, αλλά όπως είναι φυσικό, έχει υποστεί σοκ. Τον έσωσε η ζώνη και ο αερόσακος», εξήγησε ο θείος του παίκτη και δημοσιογράφος, Σέρτζιο Καστίγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: