Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Πλήρωσε… cash και πήγε στο CAS!

Ο Ηρακλής βρήκε τα χρήματα που χρειαζόταν και προσέφυγε στο CAS, παίζοντας έτσι το τελευταίο του «χαρτί» για να μείνει στην Σούπερ Λιγκ. Εξελίξεις σε δέκα ημέρες.
Πλήρωσε… cash και πήγε στο CAS!
Οι «κυανόλευκοι» ζητάνε την ακύρωση της απόφασης της ΕΠΟ για την αδειοδότηση, αλλά και τη μη επικύρωση της βαθμολογίας.

Μάλιστα, το CAS αποδέχθηκε τυπικά την έφεση και έδωσε αμέσως αριθμό πρωτοκόλλου στον «Γηραιό», κάτι, που σημαίνει ότι εντός δεκαημέρου θα εκδικαστεί η υπόθεση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, δια του νομικού εκπροσώπου της, κ. Γρηγόρη Ιωαννίδη, προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο Αθλητικών Διαφορών CAS, καταθέτοντας έφεση. Η έφεση περιλαμβάνει δύο αιτήσεις. Η πρώτη αφορά στην ακύρωση της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης και η δεύτερη στην μη επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011. Το πρώτο αίτημα αφορά στην ΕΠΟ, ενώ το δεύτερο στη Super League.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις πραγματοποιήθηκαν με γνώμονα το έννομο συμφέρον της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, προς την κατεύθυνση της αποφυγής αγωνιστικής και οικονομικής ζημίας της ‘κυανόλευκης’ ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Μέσω της έφεσης, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ζητά να κληθεί και να παραστεί στην όλη διαδικασία η UEFA, όχι με την ιδιότητα της αντιδίκου, αλλά με αυτήν του παρατηρητή με δικαίωμα παρέμβασης.

Μάλιστα, να σημειωθεί, ότι η έφεση έγινε τύποις δεκτή από το CAS, που χορήγησε και το σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: