Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

«Ο Κανούλας προτίμησε τον Άρη από την ΑΕΚ»

Στην μεταγραφή του Σάκη Κανούλα από την Αναγέννηση Επανομής στον Άρη (έχει επιτευχθεί, αλλά δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα) αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Μιχάλης Μπαλασάς, μιλώντας ακόμη και για τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν με τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

"Είναι ιδιαίτερη χαρά. Είναι ένα παιδί που ξεκίνησε από τα σπλάχνα της Επανομής, από τις ακαδημίες και κατάφερε να καταξιωθεί και να καταλήξει στον Άρη. Ήταν επιλογή δικιά μας αλλά και επιθυμία του παίκτη να πάει στον Άρη. Δεν μπορούσαμε να παραβλέψουμε την επιθυμία του παίκτη αλλά και της οικογένειάς τους. Προτιμούσαν να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, από το να πάει στην Αθήνα και την ΑΕΚ. Κέρδισε την καταξίωση από τον Δεκέμβρη και μετά. Η ικανότητά του τον έκανε να ξεχωρίσει" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα "Αθλητικά Νέα 98.7".

Για τις καλές σχέσεις με τον Ντίμη Παπαϊωάννου, νέου μέλους της διοίκησης του Άρη είπε: «Υπάρχουν καλές σχέσεις με τον Άρη και τον Ντίμη Παπαϊωάννου. Είναι παιδικός φίλος μου και στήριξε την προσπάθεια της Επανομής, οπότε υπήρχε προσωπική δέσμευση».

Για την μεταγραφή του Κανούλα στον Άρη σχολίασε ότι: «Ότι έχει σχέση με τον Κανούλα, δεν υπήρξε πρόβλημα στην μεταγραφή. Δεν υπήρχε περίπτωση να σταθούμε εμπόδιο στον παίκτη. Ούτε καν το οικονομικό δε σκεφτήκαμε. Από την άλλη, υπάρχει μια καλή σχέση με τον Άρη και μέσα από αυτήν τη συνεργασία θα εκμεταλλευτεί και η Επανομή. Όχι μόνο οικονομικά. Θα υπάρξει συνεργασία και για τους παίκτες. Η Επανομή θέλει την βοήθεια του Άρη. Μπορεί να υπάρχουν παίκτες στον Άρη που δε θα είναι στις επιλογές του Τσιώλη, οπότε θα μπορούν να δοθούν δανεικοί σε μας».

Για τον χαρακτήρα του παίκτη είπε: «Τον έχω ζήσει πολύ καλά. Είναι παιδικός φίλος του γιου μου. Τον έχω συνέχεια στο σπίτι μου. Είναι εξαιρετικό παιδί. Θα ήθελε να τον έχει κάθε ομάδα. Δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα. Είναι κατασταλαγμένος, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Στο δύσκολο κομμάτι που μπαίνει τώρα θα δείξει την ανάλογη προσοχή και έχει όλα τα φόντα για να πετύχει».

Για τον Σάκη Τσιώλη είπε: «Όταν μίλησα μαζί του μου είπε ότι θέλει να προωθήσει νέα παιδιά. Για τον Κανούλα είναι ότι καλύτερο η παρουσία του Τσιώλη στην ομάδα. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να δω τον Κανούλα να πετυχαίνει στον Άρη».

Τέλος, για το «χάος» που επικρατεί στην Β΄ Εθνική σχολίασε: «Όλη η κατάσταση είναι λυπηρή. Δεν δημιουργήθηκε σήμερα το πρόβλημα. Υπάρχει εδώ και χρόνια. Απλώς τώρα βγήκε στην επιφάνεια. Ελπίζω ότι στη δύσκολη περίοδο που περνάει το ποδόσφαιρο θα βγει δυνατό και θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Θα είναι καταστροφή για το ποδόσφαιρο αν κάποια πράγματα δεν μπουν στον δρόμο τους την τωρινή περίοδο».
Πηγή: theplayer.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: