Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Οι απειλές Σούμποτιτς και ο Super 3


Ο Περικλής Στέλλας γράφει για τη διαμάχη του Super 3 με τον Λευτέρη Σούμποτιτς
Φωτο αρχείου
Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο παλατάκι, ο Σλόμπονταν Σούμποτιτς (χωρίς να το λέει επίσημα βέβαια) διοχέτευσε στους δημοσιογράφους ότι θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα κάνει φοβερές αποκαλύψεις και επίσης θα εξαπολύσει επίθεση εναντίον του Super 3.
Για την ιστορία να σας αναφέρω ότι μόλις ανακοινώθηκε η πρόσληψη του από την διοίκηση του Άρη, ο Super 3 διαχώρισε αμέσως τη θέση του και ανακοίνωσε την αποχή των μελών του, των οργανωμένων οπαδών δηλαδή του ΄Άρη, από το γήπεδο σε όλους τους αγώνες του ΄Άρη.
Και η αιτία είναι απλή και την αναφέρει ο Super 3 στην ανακοίνωση του:
«Τον άνθρωπο που πήγε στην Αμερική ως προπονητής του ΑΡΗ και γύρισε ως προπονητής του Παναθηναϊκού, τον άνθρωπο που ήταν στον πάγκο της ομάδας όταν αυτή υπέστη ξεφτιλιστική ήττα από τον πεσμένο Πειραϊκό και από αυτό το αποτέλεσμα θα ευνοούταν ο Παναθηναϊκός, στον οποίο λίγους μήνες μετά κατέληξε, βρέθηκαν κάποιοι να τον επαναφέρουν στον ΑΡΗ, ξεπερνώντας αυτές τις `κόκκινες γραμμές'».
Και επειδή οι νεότεροι δεν γνωρίζουν και κάποιοι παλαιότεροι πιθανόν να μην θυμούνται, θα σας πω ότι ο Super 3 έχει απόλυτο δίκιο. Kαι ο Σλόμπονταν Σούμποτιτς είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει και μάλιστα να απειλεί με αποκαλύψεις και με επίθεση στον Super 3.
Πολλοί, η αλήθεια είναι ότι δεν συμπαθούν τον Super 3 και την διοίκηση του. Και η αφεντιά μου, πολλές φορές έχει έρθει σε σκληρή αντιπαράθεση μαζί του. Ο Super 3 έχει όμως απόλυτο δίκιο. Και όχι απλά δίκιο, αλλά χίλια δίκια. Είτε αρέσει αυτό σε κάποιους είτε δεν αρέσει.
Με την ιδιότητα του ρεπόρτερ παρακολούθησα όλα εκείνα τα γεγονότα τότε. Για να μαθαίνουν λοιπόν οι νεότεροι, αλλά και για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και κυρίως εκείνοι που έβαλαν τα χρήματα και επέλεξαν τον Σλοβένο κόουτς, ότι εκείνο το παιχνίδι θα πρέπει να το αναλύσει κάποτε στο κόσμο του ΄Άρη. Και να εξηγήσει με λεπτομέρειες πως κοουτσάρησε τους παίκτες του ΄Άρη τότε.
Θα σας αναφέρω επίσης ότι ο ίδιος έλεγε παντού (και σε μένα προσωπικά) ότι μην ψάχνετε πουθενά και για κανέναν, διότι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης. Και λίγα 24ωρα μετά (όπως πολύ σωστά αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Super 3) ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ο κύριος Σλόμπονταν Σούμποτιτς.
Αφού λοιπόν ο Σλόμπονταν Σούμποτιτς είναι αποφασισμένος να δώσει συνέντευξη τύπου και να προβεί σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, για να τον βοηθήσουμε και εμείς, θα του προτείνω μία σειρά από θέματα στα οποία μπορεί να κάνει σπουδαίες αποκαλύψεις.
Για παράδειγμα:
1. Πως μία σχεδόν βδομάδα νωρίτερα που είχε δεχθεί πρόταση από τον Ηρακλή είχε πει τα ίδια που είπε και στους ανθρώπους του ΄Άρη μία βδομάδα μετά; Ότι είναι οι μόνοι που τον σκέφτηκαν και πως αυτή είναι η οικογένεια του; Ποια είναι τελικά; Διότι τα ίδια είπε φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό, τα ίδια είπε (και για την καταγωγή της μητέρας του) όταν πήγε στον Ολυμπιακό.
2. Τη χρονιά που κατέκτησε ο Άρης το κύπελλο Κόρατς στην Προύσα με εκείνον προπονητή, ποια ήταν η συμπεριφορά του απέναντι στον ευεργέτη του εκείνη την περίοδο Λάζαρο Λέσιτς; Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή ο τότε πρόεδρος του ΄Άρη Ζαφείρης Σαμολαδάς που μπορούσε να αποκαλύψει πάρα πολλά. Εάν δεν ήταν οι παίκτες του ΄Άρη και ο Λέσιτς, αυτό το κύπελλο δεν θα ήταν σήμερα στην τροπαιοθήκη του ΄Άρη.
3. Είναι ευκαιρία να αποκαλύψει και να εξηγήσει στον κόσμο του ΄Άρη γιατί είπε όχι στην επιστροφή του Νίκου Γκάλη (και κολλητού του φίλου εκτός όλων των άλλων) στην μοναδική φορά που ο Παύλος Γιαννακόπουλος είχε αποφασίσει να του επιτρέψει την επιστροφή στην ενεργό δράση και μόνο για τον ΄Άρη. Εάν δεν θυμάται πολλά πράγματα από εκείνη την ιστορία, πολύ ευχαρίστως να του προσκομίσω από το αρχείο συνέντευξη του Νίκου Γκάλη που ούτε λίγο, ούτε πολύ παρέπεμπε εμάς τους δημοσιογράφους στον Σούμποτιτς να μας εξηγήσει γιατί δεν επέστρεψε στον ΄Άρη.
Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλα πολλά θέματα και να ενισχύσω ακόμη περισσότερο το δίκιο του Super 3 , αλλά ας περιμένουμε καλύτερα να ακούσουμε το τι θα πει στην συνέντευξη τύπου ο Σλοβένος κόουτς.
Επίσης μία πολύ καλή πρόταση είναι, στην συνέντευξη τύπου να προσκαλέσει ο ίδιος να παραβρεθούν , τον Λάζαρο Λέσιτς, τον Νίκο Γκάλη,τους γιους του Ζαφείρη Σαμολαδά, τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Θα τον βοηθούσαν.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: