Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

«Θα τιμωρήσουμε και την ΕΠΟ»

Ξεκάθαρη ήταν σύμφωνα με πληροφορίες η Εύα Πασκιέ, απεσταλμένη της FIFA στην Ελλάδα, στις επαφές που είχε με τον γ.γ.Α., Πάνο Μπιτσαξή, παρουσία και του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου. «Κύριοι, κοιτάξτε να δείτε, αν υπάρξει καταγγελία παρέμβασης στο αυτοδιοίκητο θα πάρουμε μέτρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θέμα, όμως αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί και στην πράξη», ανέφερε η Τσεχοελβετίδα διευθύντρια του τμήματος ευρωπαϊκών ομοσπονδιών της FIFA.

Και πρόσθεσε: «Ο ΟΦΗ ή θα αποσύρει την προσφυγή θα πολιτικά δικαστήρια ή θα τιμωρηθεί. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να τιμωρήσουμε κανέναν, με τη διαφορά ότι αν χρειαστεί, το ίδιο θα κάνουμε και με την ομοσπονδία, επειδή δεν μπορεί να τιμωρήσει τον ΟΦΗ». Η τιμωρία της ΕΠΟ δεν θα έχει σχέση με κάποιο μέτρο σε βάρος του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Πασκιέ περιμένει αντιδράσεις αλλά και την ολοκλήρωση των επαφών για να διαπιστωθεί αν η ομάδα της Κρήτης είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω, κάτι που δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο θα έρθει και εκπρόσωπος της UEFA στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν οι φάκελοι των αδειοδοτήσεων των ομάδων.
The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: