Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Αδαμίδης: «Να γίνει έδρα ξανά το ΟΑΚΑ…»

Την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν έκανε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα και, κατά τη διάρκειά της, ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, προσθέτοντας ότι η μεγάλη του δύναμη και αρωγός παραμένει ο κόσμος.
«Αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες έχουμε προβεί σε μεγάλες μειώσεις για να μπορούν όλοι να πάνε στο γήπεδο. Πήραμε μία συνειδητοποιημένη απόφαση να κλείσουμε το πάνω διάζωμα, προκειμένου να δημιουργήσουμε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και στο ΟΑΚΑ. Το τονίζω συνεχώς, πως βασική δύναμη και αρωγός της προσπάθειας, είναι ο κόσμος. Η κατάσταση είναι δύσκολη και οποιαδήποτε ομάδα για να είναι πετυχημένη, πρέπει να έχει τον κόσμο δίπλα της», είπε μεταξύ άλλων, ενώ αναφερόμενος στο θέμα της βίας τόνισε:
«Πρώτο μέλημά μας είναι το ΟΑΚΑ να γίνει έδρα και να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας. Και θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να το πετύχουμε, σε συνεργασία με τον κόσμο και με τις άλλες ΠΑΕ. Πιστεύω πως η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων είναι υγιής. Οι λίγοι έχουν καταλάβει το πρόβλημα που δημιουργούν. Τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ του χρόνου θα είναι αυστηρά. Η ΑΕΚ μας έχει όλους ανάγκη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή. Η ΑΕΚ έχει τεράστια δυναμική και καλώ όλους τους Ενωσίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους».
Αναφερόμενος στα μεταγραφικά δήλωσε: «Για εμάς τους ΑΕΚτζήδες, η ΑΕΚ δεν είναι θέατρο για να δούμε τους πρωταγωνιστές πρώτα και μετά να αποφασίσουμε αν θα πάμε στο γήπεδο. Είμαστε ΑΕΚ και δεν περιμένουμε τη μεγάλη μεταγραφή για να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα οικονομικά δεδομένα. Γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας. Θα γίνουν προσεκτικές επιλογές. Η ΑΕΚ από τη νέα χρονιά θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι. Θα έχει ελληνική ομάδα και ανταγωνιστική. Θα έχει λίγους και καλούς Έλληνες παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: