Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Μπάβτσιτς και Κινγκ ψηφίζουν... Άρη!!

Οι υποχρεώσεις τους στον Άρη τελείωσαν, αλλά δεν κρύβουν την επιθυμία τους να παραμείνουν στον Άρη. Με την ελπίδα ότι θα γυρίσουν σύντομα στην Θεσσαλονίκη Έντιν Μπάβτσιτς και Άντονι Κινγκ θα αναχωρήσουν την Παρασκευή για Βοσνία και Ηνωμένες Πολιτείες αντίστοιχα.

«Θέλω σαν τρελός να μείνω στην ομάδα. Γυρίζω στη Βοσνία και θα περιμένω να ενημερωθώ για τις εξελίξεις από τον ατζέντη μου. Αν επιτευχθεί η συμφωνία τελικά, ήθελα να συνδυαστεί με μία μεγάλη αγωνιστική επιτυχία. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ο Βόσνιος φόργουορντ - σέντερ, ο οποίος κλήθηκε και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Από την πλευρά του ο Άντονι Κινγκ τόνιζε με έμφαση: «Αυτό το διάστημα ήταν το καλύτερο στην καριέρα μου. Θα δούμε τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα πάω σπίτι μου και εκεί θα πάρω την απόφασή μου. Σίγουρα, θέλω να γυρίσω στον Άρη. Μου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Είδα όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος και εμείς αξίζαμε την τρίτη θέση. Τώρα για την επόμενη σεζόν θα δούμε».
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: