Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

"Ευχαριστώ τον Ατρόμητο, όχι το ελληνικό ποδόσφαιρο"...

Ο Μάρτσιν Μπαζίνσκι, ο πρώην πλέον αμυντικός του Ατρομήτου, σε δηλώσεις του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο και τους ανθρώπους του, αλλά τόνισε χαρακτηριστικά οτι "το μόνο πράγμα για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι μία άλλη ιστορία»...
"Ευχαριστώ τον Ατρόμητο, όχι το ελληνικό ποδόσφαιρο"...
Αναλυτικά:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο για όλα όσα μου προσέφερε κατά την παραμονή μου στην Ελλάδα. Είναι μία ομάδα με άριστη οργάνωση και εύχομαι να διατηρήσει αυτή τη φιλοσοφία για πολλά χρόνια ακόμα, διότι θέλω πάντοτε να πηγαίνει καλά και θα παρακολουθώ την πορεία της.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο για όλη τη βοήθεια που μου έδωσαν όσο διάστημα ήμουν στην Ελλάδα. Ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία, όπως και τους οπαδούς επειδή με αντιμετώπισαν πολύ φιλικά και με στήριξαν στα δύο χρόνια που ήμουν παίκτης του Ατρόμητου.
Ελπίζω να τους χάρισα μερικές όμορφες στιγμές όσο φορούσα τη φανέλα της ομάδας και να χάρηκαν όσο κι εγώ την παρουσία μου στο Περιστέρι.
Το μόνο πράγμα για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι μία άλλη ιστορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: