Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Μπιτσαξής: «Σεβόμαστε το αυτοδιοίκητο»

Ανακοίνωση για τη συνάντηση που είχε με την απεσταλμένη της FIFA Εύα Πασκιέ εξέδωσε ο γ.γ.Α. Πάνος Μπιτσαξής. Από ό,τι φαίνεται η Πολιτεία δεν ανακατεύεται στην κόντρα του ΟΦΗ με την ΕΠΟ, καθώς δεν αναφέρεται καν στο θέμα. Όμως όπως ήδη έχουμε αναφέρει η Πασκιέ του ανακοίνωσε ότι αν ο ΟΦΗ δεν αποσύρει την προσφυγή με την οποία μπλόκαρε τα πλέι οφ, τότε θα αποβληθεί από κάθε διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής είχε σήμερα συνάντηση εργασίας με την εκπρόσωπο της FIFA Εύα Πασκιέ, την οποία συνόδευε αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, υπό τον πρόεδρό της Σοφοκλή Πιλάβιο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το σύνολο των θεμάτων και προβλημάτων, που απασχολούν το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τις προοπτικές του.

Ο κ. Πάνος Μπιτσαξής ανέλυσε λεπτομερώς τις προϋποθέσεις, υπό τις οποίες μπορεί το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο να στηρίζεται, στην άμεση ή έμμεση κρατική συνδρομή και ενημέρωσε την κυρία Πασκιέ για τη συνεργασία της ΕΠΟ με την Ελληνική Πολιτεία, σε θέματα βίας και προσυνεννοημένων αγώνων. Επίσης, ζήτησε από τη FIFA να συνδράμει με τεχνογνωσία στα θέματά αυτά.

Τέλος ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού επανέλαβε την πάγια θέση ότι η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, όριο του οποίου είναι το δημόσιο συμφέρον και στηρίζει κάθε προσπάθεια εξυγίανσής του».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: