Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Γκαγκαλούδης: «Μεγάλο κατόρθωμα για ΠΑΟΚ»

Για την τεράστια επιτυχία του ΠΑΟΚ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» ένας παλιός γνώριμος στο «Παλατάκι», ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ήταν ξεκάθαρος: «Ήθελα να περάσει ο ΠΑΟΚ και το χάρηκα πολύ…».
Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, είπε αναλυτικά:
«Ήθελα να περάσει ο ΠΑΟΚ. Με μεγάλη μου χαρά είδα αυτές τις στιγμές, γιατί θυμήθηκα όταν αγωνιζόμουν μπροστά σε τόσο κόσμο. Η αλήθεια είναι παίρνεις πολύ δύναμη, αν και ο πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει αυτό.
Στη ζωή είναι δύσκολα, πλέον, τα πράγματα. Ο κόσμος έχει οικονομικά προβλήματα, πρέπει να κατέβουν οι τιμές στα εισιτήρια γιατί δεν μπορεί ο καθένας να δίνει 15 ευρώ κάθε εβδομάδα. Θα πάει να δει τα ντέρμπι περισσότερο γιατί πιστεύει με την βοήθειά του θα κερδίσει η ομάδα.
Από την αρχή είχα πει ότι στην συγκεκριμένη κοντρα (Άρης-ΠΑΟΚ) δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά. Δεν υπερτερεί μια ομάδα της άλλης. Όλοι δίναμε ένα αβαντάζ στον ΠΑΟΚ λόγω έδρας, ο Άρης έχασε την ευκαιρία στο Αλεξάνδρειο και εκεί πιστεύω έχασε… το παιχνίδι.
Θεωρώ τεράστιο το κατόρθωμα του ΠΑΟΚ. Σε τέτοια παιχνίδια υπάρχουν ιδιαιτερότητες, φανατισμός. Εφόσον ο ΠΑΟΚ έκανε το μπρέικ στο 4ο ματς θα έπρεπε να αυτοκτονήσει χθες για να μην πανηγυρίσει».
Για τον προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο, υπογράμμισε:
«Ο κ. Μαρκόπουλος δεν έχει να αποδείξει σε κάνεναν τίποτα. Στην Ελλάδα βιαζόμαστε πάντα να βγάλουμε συμπεράσματα. Απέδειξε ότι αν αγαπάς αυτό που κάνεις και επιλέγεις το κατάλληλο υλικό πάντα μπορείς να πετύχεις. Δικαίως ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να βγει στην Ευρωλίγκα. Υπήρχαν μάλιστα και σημαντικές αποχωρήσεις όπως του Παπαδόπουλου και του Γκρέι».
Τέλος, για το αν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να παίξει μπάσκετ, αλλά και το πέρασμά του από το Μαρούσι, επεσήμανε: «Το να επιστρέψω θεσσαλονίκη φαντάζει λίγο δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πέρασα καταπληκτικά χρόνια στον ΠΑΟΚ, τον αγαπάω, τον έχω στην καρδιά μου, αλλά είπα είναι δύσκολο να επιστρέψω. Το θέμα Μαρούσι έχει κλείσει για μένα. Κάναμε τεράστια επιτυχία, γιατί χτίστηκε η ομάδα μια μέρα πριν και τερματίσαμε στην 5η θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: