Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Επαφές με τους ποδοσφαιριστές

Aυτή την στιγμή υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα στον Ηρακλή που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μάχη επιβίωσης αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουν να ταχτοποιήσουν ή να αντιμετωπίσουν κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους ποδοσφαιριστές. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν ξεκινήσει ορισμένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους τους, προκειμένου να τους ενημερώσουν για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί αυτή την στιγμή.
Επί της ουσίας δεν μπορούν να τους δώσουν διαβεβαιώσεις σχετικά με τα χρήματα που έχουν να εισπράξουν. Προσπαθούν όμως να τους ζητήσουν να κάνουν λίγες μέρες υπομονή ώστε να γνωρίζουν πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση. Άλλωστε αυτήν την περίοδο δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ και δεν μπορούν να προχωρήσουν σε καμία συμφωνία.
Με αυτά τα δεδομένα υπήρξαν συναντήσεις με αρκετούς παίκτες και χθες ήταν η σειρά του Ζοέλ Επαλέ να μιλήσει με τους ανθρώπους του Ηρακλή. Ο καμερουνέζος έδειξε να έχει κατανόηση και όπως μετέφερε θα περιμένει τις εξελίξεις πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση. Ανάλογες συζητήσεις θα συνεχιστούν και με τους υπόλοιπους παίκτες ώστε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα. Μέχρι τώρα όμως οι περισσότεροι δείχνουν να κατανοούν τις συνθήκες που υπάρχουν και περιμένουν να αλλάξει το σκηνικό. Να θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα τέσσερεις ποδοσφαιριστές έχουν καταθέσει προσφυγή ( Γκαρσία, Ρομάν, Ζερκά και Σοτζ) διεκδικώντας όλα τα χρήματα που προβλέπονται από το συμβόλαιο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: