Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

«Ηρακλής είναι σήμερα, είναι αύριο, είναι πάντα»

Με ανακοίνωση της η Λέσχη Φίλων Ηρακλή, ευχαριστεί τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στην  συγκέντρωση της Τετάρτης και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προσπάθεια της αναγέννησης του συλλόγου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής :

« Για ακόμη μια φορά ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή, επικυρώνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο την διεύρυνση της.

Η αθρόα συμμετοχή, αλλά κυρίως η μαζική εγγραφή νέων μελών αυξάνει την ευθύνη και δίνει το σύνθημα για άμεση εντατικοποίηση του αγώνα προς όλες τις κατευθύνσεις για την διασφάλιση του αυτονόητου: Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν διαπραγματεύεται ούτε την ιστορία του, ούτε το κύρος του, πόσο μάλλον την ισονομία της θέσης του μεταξύ των μεγάλων του ελληνικού αθλητικού γίγνεσθαι.

Η μαζικότητα της παρουσίας αποτελεί το εχέγγυο της συσπείρωσης όλων των υγιών δυνάμεων του Συλλόγου και δίδει την πειστικότερη απάντηση σε όσους θεώρησαν ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ αποδέχεται στωικά την αδικία.

Η μάχη δεν τελείωσε, μόλις ξεκίνησε. Η ΠΑ.Λ.Η αντλώντας δύναμη από την πρωτοφανή στήριξη του νέου εγχειρήματος, δηλώνει υπεύθυνα ότι συντεταγμένα και οργανωμένα δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανένα να εμπαίζει με τα συναισθήματα του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: