Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Πέρασαν κι άλλοι από το κρεβάτι της Νατάσα Γκιγκς!

Όπως αποκαλύπτουν οι Άγγλοι η Νατάσα Γκιγκς έχει περάσει από το κρεβάτι άλλων τριών ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το διάστημα που ήταν με τον Ουαλό άσο!
Συγκεκριμένα η Νατάσα η οποία χαρακτηρίζεται ως μία γυναίκα που θαμπώνεται από τη φήμη και τα χρήματα έχει περάσει νύχτες πάθους με τους Ντουάιτ Γιόρκ, Φιλ Μπαρντσλεϊ και Ντάνι Σίμπσον το διάστημα που όλοι βρίσκονταν στο «Ολντ Τράφορντ».
Τις αποκαλύψεις τις έκανε η ίδια η πέτρα του σκανδάλου η οποία μιλώντας στους φίλους της ανέφερε ότι κοιμήθηκε με τον Γιόρκ (παλαίμαχος πλέον) αρκετές φορές κατά την τετραετή του παρουσία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και με τον Σίμπσον (τώρα παίκτης της Νιούκαστλ) όταν ο 24χρονος άσος διεκδικούσε μία θέση στην πρώτη ομάδα.
Όσον αφορά τον τέταρτο της παρέας τον Φιλ Μπάρντσλεϊ (παίκτης της Σάντερλαντ πλέον), η γνωριμία είχε γίνει μέσω ερωτικών sms σε πάρτυ την ίδια ώρα που έπαιζε σε διπλό ταμπλό και με τον Ράιαν Γκιγκς.
«Συνέχιζε να δέχεται μηνύματα από τον Ράιαν τα οποία τα έδειχνε στις φίλες της. Αλλά την ίδια ώρα ήταν σε επαφή με τον Μπάρντσλεϊ και κατέληξε σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ όπου και διανυκτέρευσε. Κανονικά ήταν να μείνει στο σπίτι όπου γινόταν το πάρτι. Όταν ξύπνησε συνειδητοποίησε ότι είχε αφήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της σπίτι. Δεν μπορούσε να γυρίσει σπίτι γιατί ο Ρόντρι θα ρωτούσε για ποιο λόγο δεν είχε το αμάξι μαζί της. Έτσι, έκατσε όλη την ημέρα κάνοντας βόλτες αριστερά και δεξιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: