Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Πικέ: «Καλύτερα να το βουλώνει ο Μουρίνιο»

Ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η κόντρα Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα δεν πάει... διακοπές! Ο Ζεράρδ Πικέ εξαπέλυσε επίθεση στον Ζοσέ Μουρίνιο, λέγοντας ότι είναι καλύτερο να το... βουλώνει και να κερδίζει, γιατί όλα στο ποδόσφαιρο σου επιστρέφονται.

«Είναι καλύτερα να.. σκάει και να κερδίζει τίτλους, γιατί όλα στο ποδόσφαιρο σου επιστρέφονται. Αν παρατηρήσεις, πάντα έτσι συμβαίνει. Είπε όσα είπε για τον Βίγια και του έβαλε δύο γκολ στο 5-0, μίλησε για τη Σπόρτινγκ (Χιχόν) και του συνέβη το ίδιο», τόνισε ο παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, σχολίασε τα όσα ακούστηκαν για την ομάδα τη φετινή σεζόν και για τα οποία είχε φωνάξει στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Champions League ότι «εμείς ούτε παίρνουμε αναβολικά, ούτε βαράμε ενέσεις. Παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο»:

«Όλος ο κόσμος ξέρει που βρίσκονται τα όρια. Μας κατηγόρησαν ψευδώς κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Συνεχείς επιθέσεις, σχεδόν κάθε εβδομάδα, για να `χαλάσουν` ό,τι ωραίο κάναμε. Εμείς δεν μιλάμε για διαιτητές, παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο».

Παρόλα αυτά, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι τα όσα ανέφερε δεν πήγαιναν στη Ρεάλ: «Αυτό δεν είναι ένα μήνυμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά για όλους όσοι διέδωσαν αυτές τις φήμες».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πιθανή έλευση του Σεσκ Φάμπρεγκας στο Καμπ Νου: «Θα ήθελα να τον δω να έρχεται. Όλα τα μέλη της οικογένειάς του είναι οπαδοί της Μπαρτσελόνα όλη τους τη ζωή. Δεν είναι μόνο σπουδαίος άνθρωπος, αλλά επίσης τέτοιοι ποδοσφαιριστές ταιριάζουν πολύ στον τρόπο παιχνιδιού μας. Ήταν πολλά χρόνια στις ακαδημίες και θα προσαρμοζόταν πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω τί θα γίνει. Οι από πάνω δουλεύουν σκληρά και μακάρι να τον ξαναφέρουν». 
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: