Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Αθλητικογράφος της Θεσσαλονίκης στα νεα ονόματα της λίστας

Οι προσαγωγές των 17 υπόπτων στην Θεσσαλονίκη για τα στημένα θα ταράξουν κι άλλο τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Τρανταχτά ονόματα στη λίστα
Για να μετατραπούν σε συλλήψεις οι προσαγωγές των 17 υπόπτων θα πρέπει, όπως έχουμε αναφέρει, ο αρμόδιος εισαγγελέας Νίκος Κωνσταντίνου να έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να χαρακτηρίσει τα αδικήματα και να αποδεικνείεται ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση.
Οι έρευνες έχουν προχωρήσει και δίνεται ιδιαίτερο βάρος στην περιοχή της Βέροιας όπου οι αρχές έχουν εντοπίσει πρόσωπα που έχουν προσωπικούς λογαριασμούς και ίσως εμπλέκονται στην υπόθεση. Στα χέρια των αρχών υπάρχουν οι λίστες με τα εμβάσματα στους συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς και αν ταυτοποιηθούν με τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα προχωρήσουν σε συλλήψεις.
Από εκεί και πέρα, η λίστα των 17 περιέχει ονόματα που όταν βγουν στο φως (αν υπάρξουν συλλήψεις) αναμένεται να κάνουν... μπαμ. Υπενθυμίζεται ότι έχουν γίνει 4 προσαγωγές και οι υπόλοιποι ύποπτοι αναζητούνται, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ανάμεσα στα ονόματα της λίστας βρίσκεται και ένας αθλητικογράφος της Θεσσαλονίκης, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στον παράνομο στοιχηματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: