Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Καπετάνος: «Στην μεγαλύτερη ομάδα...»

Ο Κώστας Καπετάνος ήταν ο ποδοσφαιριστής που μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην καθιερωμένη MEDIA DAY που διοργάνωσε η ΠΑΕ Άρης στο Καρπενήσι. Ο μεσοεπιθετικός του ΑΡΗ σημείωσε ότι πλέον βρίσκεται στην μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας του:

«Μετά από αρκετά χρόνια στα γήπεδα και σε πολλές ομάδες, μπορώ να πω πως πλέον ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα, στην μεγαλύτερη από όσες έχω αγωνιστεί. Μέσα από την προηγούμενη χρονιά πιστεύω ότι κατάφερα να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο κι πλέον να μπορώ να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα, τον ΑΡΗ. 

Όλοι με καλωσόρισαν με τον πιο θερμό τρόπο και εντυπωσιάστηκα από το πολύ καλό κλίμα που συνάντησα. Ελπίζω να διατηρηθεί αυτό και να γίνουμε όλη η ομάδα… ένα. Αναμφίβολα ο ΑΡΗΣ είναι η πιο μεγάλη ομάδα που έχω αγωνιστεί. Κάθε ομάδα παίζει διαφορετικά. Πλέον, όμως, με τον ΑΡΗ πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. 

Το να πάρουμε το προβάδισμα στην έδρα μας είναι κάτι σημαντικό και για να γίνει αυτό θα πρέπει να βάζουμε πρώτοι γκολ. Θα έχουμε μία ομάδα που θα πρεσάρει στο γήπεδο, θα παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και θα έχει καλές αλλαγές από επίθεση στην άμυνα. 

Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να δώσουμε αρκετές χαρές στον κόσμο, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. Κάθε χρονιά θέλεις να κάνεις ένα βήμα παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα πλέι οφ και να βγούμε στην Ευρώπη τη νέα χρονιά. Στόχος δεν είναι απλά να πάρουμε το τελευταίο εισιτήριο, αλλά να τερματίσουμε πολύ ψηλότερα. 

Προσωπικά δικαιώθηκα και πιστεύω θα το αποδείξω αυτό και μέσα στη χρονιά. Ο ΑΡΗΣ ήταν η πρώτη μου επιλογή. Και με τη διοίκηση μιλήσαμε και με τον προπονητή και βλέπουμε ότι λειτουργούν πολύ καλά τα πράγματα. Χρειάστηκε να κάνουμε όλοι υπομονή, αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε».


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: