Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ο Δημητρόπουλος δεν μίλησε ποτέ με Τσακογιάννη!!

ΤΟΥ ΒΑΪΟΥ ΜΠΑΛΑΦΑ

Από  το πόρισμα της ασφάλειας που παρακολουθούσε τα τηλέφωνα και συντάχθηκε το διαβιβαστικό προς την εισαγγελέα Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου, που οδήγησε στο δεύτερο… κύμα των ποινικών διώξεων για την υπόθεση των «στημένων αγώνων», προκύπτει ότι ο διαιτητής της Football League Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας) δεν μίλησε ποτέ με το μεγαλομέτοχο της Ηλιούπολης Γιώργο Τσακογιάννη. Οσοι βασίζονται στις συνομιλίες που κυκλοφόρησαν για το ματς Ηλιούπολη-ΟΦΗ και βγάζουν το αντίθετο συμπέρασμα κάνουν μεγάλο λάθος, γιατί το όνομα του διαιτητή σε αυτή τη συνομιλία είναι κομμένο.

Το μέρος του πορίσματος που αφορά τον Δημητρόπουλο έχει να κάνει με συνομιλίες τρίτων για αυτόν. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του και να τελειώσει η περιπέτειά του.

Ειδικότερα αυτά που αφορούν τον Δημητρόπουλο είναι:
-          «Την 13-04-2011 ο ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ επικοινωνεί με τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη και αναφέρουν ότι ο Διαιτητής του αγώνα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΟΦΗ θα είναι ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος και είναι αυτός που τους είχε βοηθήσει να έρθουν ισόπαλοι με τον ΘΡΑΣΥΜΒΟΥΛΟ».
-          «Tην 27-03-2011 και περί ώρα 16:00' διεξήχθη ο αγώνας Π.A.E. ΘPAΣYMBOYΛOΣ- Γ.Σ. HΛIOYΠOΛHΣ, με σκορ 1-1. Tην 23-03-2011 ο TΣAKOΓIANNHΣ επικοινωνεί με διάφορα άτομα και προσπαθεί να χειραγωγήσει τον διαιτητή που θα οριστεί στον επόμενο αγώνα ΘPAΣYMBOYΛOΣ-Γ.Σ. HΛIOYΠOΛHΣ, προκειμένου να κερδίσει η HΛIOYΠOΛH. Tην 24-03-2011 ο TΣAKOΓIANNHΣ ενημερώθηκε ότι, ο Aρχιδιαιτητής ΣΤΕΡΓΙΟΥ μίλησε με τον ορισθέντα Διαιτητή και του είπε να παίξει καλά, γιατί την προηγούμενη φορά έκανε πολλά «λάθη», τώρα θέλει να πάει καλά. Σε επικοινωνία που έχει με τον KANEΛΛAKH του λέει ότι ο συγκεκριμένος Διαιτητής είναι «παιδί» του ΨYXOMANH και όχι του BAΣΣAPA και ότι τον προορίζουν για την SUPER LEAGUE. O KANEΛΛAKHΣ λέει ότι, δεν κάνει «αρπαχτές», αλλά είναι παιδί που ακούει».
-          «Tην 28-03-2011 ο TΣAKOΓIANNHΣ επικοινωνεί με άτομο ονόματι «ANTΩNHΣ», χρήστη της υπ' αριθμ. 6958-46.... τηλεφωνικής σύνδεσης και του λέει ότι πρέπει να δώσουν «καφέ», δηλαδή χρήματα στους τρεις (3) διαιτητές του αγώνα, επειδή τους βοήθησαν στον αγώνα. Σε επόμενη επικοινωνία ο NIKOΛOΠOYΛOΣ αναφέρει στον TΣAKOΓIANNH ότι, ο διαιτητής τους βοήθησε πάρα πολύ και πήγαν ισοπαλία, καθώς θα έχαναν το παιχνίδι. Aπό την έρευνα που διενήργησε η Yπηρεσία μας προκύπτει ότι, Διαιτητής στον εν λόγω αγώνα ήταν ο ΔHMHTPOΠOYΛOΣ Aλέξανδρος με Bοηθούς τους BEPPH Δημήτριο και KOYTΣOYMΠOY Παναγιώτα».
Η συνομιλία με την οποία έγινε το λάθος και δεν έπρεπε να συνδεθεί με τον Δημητρόπουλο είναι η εξής:
«Την 14-04-2011 ο ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ επικοινωνεί με τον Διαιτητή  (σ.σ. που δεν είναι ο Δημητρόπουλος αλλά κάποιος άλλος), ο οποίος θέλει τη βοήθεια του ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ γιατί έχει πειθαρχικά προβλήματα με τους Πίνακες. Ο διαιτητής (σ.σ. που επαναλαμβάνουμε ότι είναι άλλος) του λέει ότι αν τον βοηθήσει, θα έχει έναν «στρατιώτη» στη διαιτησία. Μάλιστα του λέει ότι μίλησε ήδη με τον ….., ο οποίος είναι Βοηθός Διαιτητή στον αγώνα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΟΦΗ και του ζήτησε να βοηθήσει «έξυπνα» την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Ο ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ του λέει θα κάνει ό,τι μπορεί».
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: