Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

«Δεν πληρώνουν τα συμβόλαια στην Ελλάδα»

Ο Πάμπλο Λίμα θα ακούει Ελλάδα και θα... τρέχει, καθώς όπως δήλωσε ο Ουρουγουανός μπακ σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Αργεντινής «agenciafe.com», "σε πολλές ομάδες δεν εκπληρώνουν τα συμβόλαια που κάνουν"...
«Δεν πληρώνουν τα συμβόλαια στην Ελλάδα»
«Είναι πραγματικά μπερδεμένη. Σε πολλές ομάδες δεν εκπληρώνουν τα συμβόλαια που κάνουν. Στην αρχή είναι όλα καλά, αλλά μετά είναι μπερδεμένα τα πράγματα». Όσο για τις διαφορές μεταξύ αργεντίνικου και ελληνικού ποδοσφαίρου; «Στην Αργεντινή είναι πιο γρήγορο και δυναμικό, ενώ στην Ελλάδα στηρίζεται στη φυσική κατάσταση. Δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες που να μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα με την μπάλα. Είχα προτάσεις από την Ελλάδα και την Αργεντινή, αλλά της Κολόν ήταν η καλύτερη. Με ενδιέφερε, ήταν η πιο σοβαρή που μου έγινε», είπε ο Λίμα.
Ο Πάμπλο Λίμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ακόμη στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, είναι να γυρίσει στην Αργεντινή. Η διοίκηση Πρωτοδικείου δεν βάζει την υπογραφή της σε λύση συμβολαίου. Ο παίκτης ήθελε συμβιβαστική λύση. Η κατάσταση σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη τον οδηγεί στην κατάθεση της προσφυγής, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να διασφαλιστούν τα χρήματα του. Κάτι αντίστοιχο με την περίπτωση του Χοσέμι των προηγούμενων ημερών. Βεβαίως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Ηρακλή γενικότερα θεωρούν ότι μέσα στην εβδομάδα είναι να βρεθεί μία οριστική λύση.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: