Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Όλα εξαρτώνται από τον Λιντς

Από την απάντηση που θα δώσει ο Ρόναλντ Λιντς εξαρτάται αν ο Άρης θα μεταβεί στην Βιέννη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή ή θα στραφεί σε άλλες λύσεις στην επίθεση. Σε περίπτωση που ο 30χρονος ποδοσφαιριστής απαντήσει αρνητικά, τότε θα εξεταστεί και πάλι η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου.
Προτεραιότητα των «κίτρινων» είναι η απόκτηση του Λιντς και η στάση του το Σάββατο έδωσε αρκετές ελπίδες στην ομάδα και γι’ αυτό θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να κλείσει θετικά το θέμα. Βέβαια, το οικονομικό είναι ένα θέμα που πρέπει να ξεπεραστεί. Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται σήμερα με τον παίκτη να απαντάει στην πρόταση που του έχουν κάνει οι Θεσσαλονικείς, που μαζί με τα μπόνους οι ετήσιες αποδοχές του θα φτάνουν τις 300.000 ευρώ με συμβόλαιο έως το 2013.
Σε περίπτωση όμως που δεν εξελιχθούν τα πράγματα ομαλά, θα επανέλθει στο προσκήνιο ο Βαγγέλης Μάντζιος. Από την πλευρά της διοίκησης επιχειρείται από χθες νέα προσέγγιση, από τη στιγμή που δεν υπάρχει πια και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Μαζί με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ενδέχεται να μιλήσει και ο Σάκης Τσιώλης.
Εξελίξεις στις αποδεσμεύσεις
Από σήμερα θα ασχοληθεί η διοίκηση του Άρη με το θέμα των αποδεσμεύσεων. Επαφές θα υπάρξουν με τους Κουλοχέρη, Μενδρινό, Αραβίδη και Πορτίγια. Με τον Ισπανό τα πράγματα περιπλέκονται, αφού ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην ομάδα και ζήτησε συγγνώμη από τον Τσιώλη  για την αργοπορημένη επιστροφή του από την Ισπανία. Η μόνη περίπτωση για να παραμείνει στην ομάδα είναι να αποχωρήσει ο Τόχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: