Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Καναβάρο: «Για αυτό αποχώρησα»


Ο τραυματισμός του στο γόνατο, ήταν ο κυριότερος λόγος για τον οποίο ο Φάμπιο Καναβάρο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα γήπεδα.
Από το καλοκαίρι του 2010, ο Φάμπιο Καναβάρο βρίσκεται στο Ντουμπάι και την Αλ Αχλί. Εκεί έκανε μόλις 16 εμφανίσεις έχοντας και δύο τέρματα και σίγουρα το πέρασμά του από εκεί δεν ήταν και το επιτυχημένο.
Λίγο καιρό πριν ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο ισχυρός άνδρας της Αλ Αχλί, Αμπντουλάχ Σαίντ είχε τονίσει πως σκέφτεται να λύσει την συνεργασία του με τον Ιταλό διεθνή.
Ο ίδιος πρόλαβε την… απόλυσή του και ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Έτσι μετά από αυτό εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή τη κίνηση.
«Το αριστερό μου γόνατο που είπε να σταματήσω. Κάθε φορά που άλλαζα ομάδα, πάντα υπήρχε πρόβλημα στο συγκεκριμένο γόνατο», είπε αρχικά στην «Gazzetta Dello Sport».
«Πήγα στον γιατρό της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας και μου έδωσε ένα ειδικό πρόγραμμα, αλλά μερικούς μήνες αργότερα, ένιωθα ακόμα τον πόνο και δεν είχε αλλάξει κάτι».
Σχετικά με το ότι ο πρόεδρος του συλλόγου ήθελε να τον διώξει, διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια. «Ο πρόεδρος με κάλεσε και περάσαμε μία ημέρα στο Λονδίνο, όπου μου ζήτησε να μείνω για ακόμα τρία χρόνια, ως αθλητικός σύμβουλος. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να μείνω εκεί, γιατί η οικογένειά μου ήταν πολύ χαρούμενη με τη ζωή μας», είπε ο Ιταλός πρώην πλέον αμυντικός.

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: