Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

«Fuck me, I'm famous»! (ΦΩΤΟ)

Δεν την ξέραμε, μέχρι που την «ανακαλύψαμε»! Λέγεται Flore Salalidis, στην Ρουμανία είναι σταρ, ενώ έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ όταν έκανε στριπτίζ σε αστυνομικό τμήμα!
«Fuck me, I'm famous»! (ΦΩΤΟ)
Το επίθετο «Σαλαλίδης» προφανώς είναι ελληνικής καταγωγής, οπότε και εμείς μπορούμε να νιώσουμε… υπερήφανοι, που άλλη μία όμορφη κοπέλα κάνει διεθνή καριέρα και δηλώνει σταρ. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες είναι πρωτοσέλιδο σε πολλά ρουμάνικα ΜΜΕ, καθώς μετά τις διακοπές της σε Ιαπωνία, Ελλάδα και Αίγυπτο, επέστρεψε στην χώρα τους για να συνεχίσει τις διακοπές της. Μάλιστα, παρακάτω έχουμε και φωτογραφίες από το μπάνιο της στην πισίνα και την ηλιοθεραπεία της.

Η όμορφη 32χρονη ξανθιά πάντως είναι ευρέως γνωστή ως «Iris», ενώ προ μηνών είχε δημιουργηθεί και ένα μέγα σκάνδαλο γύρω από το όνομά της, όταν έκανε… στριπτίζ σε αστυνομικό τμήμα της Βαρσοβίας. Η Φλώρα είχε συλληφθεί μετά από ξέφρενο γλέντι σε γνωστό κλαμπ, όταν μεθυσμένη είχε έρθει σε αντιπαράθεση με αστυνομικό. Αυτός τον οδήγησε στο τμήματα, ωστόσο επειδή η «Iris» άρχισε να βαριέται την ανάκριση, αποφάσισε να… πετάξει μερικά ρούχα για να ανέβει η αδρεναλίνη. «Έδειξα το στήθος μου, δεν έκανα τίποτα κακό. Δεν νομίζω πως πρέπει να τιμωρηθώ, επειδή έδειξα μία υπέροχη εικόνα στον νόμο και μάλιστα φυσική», είχε δηλώσει η ίδια σχετικά.

Επίσης, άλλη μία… μεγάλη στιγμή της μέχρι τώρα καριέρα της, ήταν η εμφάνιση της με body painting στην πλάτη, το οποίο έγραφε: "Fuck Me, I'm Famous,"
«Fuck me, I'm famous»! (ΦΩΤΟ)
«Fuck me, I'm famous»! (ΦΩΤΟ)
«Fuck me, I'm famous»! (ΦΩΤΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: