Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Μια καλή μέρα για τον Γκρέταρσον!!

Ο Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει τη μεταγραφή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν στην ΑΕΚ και τη συμβολή του συμπατριώτου, Άρναρ Γκρέταρσον
Μια καλή μέρα για τον Γκρέταρσον
Η σημερινή είναι για τον Αρναρ Γκρέταρσον, μακράν της δεύτερης, η πιο καλή μέρα στη δουλειά, από την ημέρα που το πήρε απόφαση να ξανάρθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ για να δουλέψει ως τεχνικός διευθυντής.
Αυτό το παιδί είναι βέβαιο ότι έχει βάλει, για χάρη αυτής της μεταγραφής, σε μεγάλο ρίσκο τη διαπροσωπική σχέση που έχει χρόνια τώρα με τον πατέρα και τον υιο Γκούντγιονσεν. Διότι τον έπεισε να έρθει για ποδόσφαιρο σε μια χρεοκοπημένη χώρα, σε ένα χρεοκοπημένο πρωτάθλημα.
Και δεν έπεισε ακόμη έναν Ισλανδό, αλλά τον πιο διάσημο, τον πιο σημαντικό και τον πιο καλοζωισμένο Ισλανδό ποδοσφαιριστή.
Όλη αυτή η ιστορία φωτίζει την διαπραγματευτική ικανότητα ενός παιδιού που έχει φάει πολύ λέζα από τα media επειδή έχει πληρώσει τα λάθη του, την επιλογή της δημόσιας σιωπής, τα λάθη της διοίκησης και των προπονητών, την επιλογή να μένει έξω από το νταραβέρι και να μην ταϊζει τα πουλάκια.
ΠΗΓΗ: sambrakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: