Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τραυλός: «Δεν το πίστευα»!

Κατηγορηματικά αρνήθηκε ο Άγγελος Τραυλός κάθε συμμετοχή του στο σκάνδαλο «Koriopolis». Ο γνωστός μάνατζερ που μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε πως… «δεν μπορούσα να πιστέψω όλα όσα βγήκαν για μένα», και πρόσθεσε ότι… «Γιατί βρέθηκα κατηγορούμενος, δεν καταλαβαίνω…». 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Τραυλός: 

Για την εμπλοκή του ονόματός του στο θέμα με τα στημένα ματς είπε: 

«Δεν έχω κληθεί, αυτό θα γίνει μετά το Σεπτέμβρη. Εγώ την επόμενη μέρα τον παρακάλεσα να πάω πρώτος για να πάρω το διαβατήριο μου. Τελικά έγινε άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Είναι πολλοί οι κατηγορούμενοι. Τώρα ο ανακριτής ασχολείται με τους πρώτους 15. Οι υπόλοιποι 68 αργότερα. Παίρνω παράδειγμα από τον εαυτό μου. Αστεία πράγματα. Γιατί βρέθηκα κατηγορούμενος, δεν καταλαβαίνω. Σε sms ένας ποδοσφαιριστής αναφέρει σε έναν μπουκ «μου είπε ο Άκης θα είναι και ο Τραυλός στο παιχνίδι (Ολυμπιακός Βόλου –Κέρκυρα για το Κύπελλο)». Θεωρήθηκε πως το ματς μπορεί να ήταν στημένο. Τότε λέγανε πως θα έρθει ισοπαλία, αν και τελικά νίκησε η Κέρκυρα. Δεν πίστευα αυτά που έβλεπα όταν βγήκαν οι κατηγορίες. Έλεγα, εγώ είμαι αυτός;. Δεν μπορούσα να το πιστέψω». 

Για την έκταση του σκανδάλου: 

«Θα μπορούσαμε να ακούσουμε και χειρότερα. Αν βάλουν κοριούς στους δημοσιογράφους, τους δικηγόρους, τους δικαστές, σε οποιοδήποτε χώρο και παρακολουθούν δέκα άτομα μπορούν να συμβούν πολύ χειρότερα. Πρέπει να γίνουν τα πάντα για να καθαρίσει το θέμα, αλλά δεν νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό. Δεν είναι ένα φαινόμενο που ταράζει την Ελλάδα, αλλά όλο τον κόσμο. Θυμηθείτε τον Γκρόμπελαρ. Εδώ τα έχουμε μπλέξει όλα. Από τα ματς του 2008 τα ύποπτα της UEFA μέχρι τις συνομιλίες του 2011. Θυμηθείτε και αυτόν τον αστείο, όπως είχε πει ο Μπέος, τον Λιμάγερ που τον έστειλαν σπίτι από τις βλακείες που έλεγε, επειδή είπε πως η Μπάγερν έστησε το 4-0 με τη Ζενίτ. Περισσότερος θόρυβος έγινε και επί της ουσίας τίποτα. Δεν μπορεί ο κάθε απλός πολίτης να παίξει και να κερδίσει ένα στοίχημα; Για παράδειγμα να κερδίσει κάποιος που πόνταρε στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Προσπαθούνε με όχι νορμάλ τρόπο να βρουν οτιδήποτε. Στον ΟΠΑΠ χρειάζεται να παίξεις τριάδα, δεν είναι μόνο να ακούσεις π.χ θα χάσει η Καβάλα, αν έχεις βάλει και δύο ξένα ματς και τα πιάσεις σημαίνει πως είσαι ένοχος. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό το πράγμα. Εξαρτάται από την αυστηρότητα της αθλητικής δικαιοσύνης. Ακούμε για πρόσωπα και ομάδες, αλλά εδώ εμπλέκονται 20 ομάδες. Δεν ξέρω με ποιο κριτήριο γίνονται οι κλήσεις ή πού θα φτάσει η ιστορία. Διάβασα για τον Παναιτωλικό με τον Ιωνικό, που είναι μια ομάδα για την οποία δεν είχε ακουστεί τίποτα».




Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: